Gepersonalizeerde 3D beelden voor cadeau ideeën

Er bestaan taalrijke gelegenheiden, waar je een 3D schilderij kado kunt geven: voor Kerst of Valentijn. Een jubileum of een huwelijk, een diploma of doop. Kies eens niet voor een bos bloemen of een parfum maar scoor met optische illusies om echt originele cadeaus te geven!

Voorbeelden van beelden met een, twee en vier foto's

schilderij-a1 schilderij-a2 schilderij-a3

3D schilderijen met optische illusies heeten SIRDS, dat voor “Single Random Dot Stereogram” staat. Deze zijn met high-definition foto’s gemaakt, met foto’s van 50x70cm. Ze worden ontworpen, zo dat je ze direkt in een frame kunt zetten, daarom zijn ze een ideaal cadeauidee. Bovendien, als je ze goed kijkt, kun je verborgen 3D stereograms ontdekken! Op bladzijde twee van de FAQ kun je voorbeelden van eenvoudige verborgen stereograms zien.

Je kunt een simpel stereogram kiezen, dat betekend dat het herhaalde beeld gelijk zichtbaar is. Hiervoor kun je foto’s van vrienden, kinderen, je partner of wie je wilt, kiezen. Als je liever een moeilijk stereogram hebt, kun je tot zes foto’s gebruiken maar het is aan te raden om er maximaal vier te gebruiken, om de schilderij effectiever te maken.

Voorbeelden van ontworpen 3D beelden (kleinschalig)

schilderij-b1 schilderij-b2 schilderij-b3

Je moet de verborgen beelden kiezen, die beter de optische illusie kunnen creëren. Vergeet niet, dat je het beeld van 50cm afstand moet kijken, zonder het te observeren, maar probeeren, het geheel te zien: je hoeft geen bril of andere toestellen te gebruiken, je hebt alleen een beetje geduld nodig. De mogelijkheid, om stereograms te zien, is een heel origineel cadeau idee, omdat het een uniek produkt is en de gegevene zal er zeker verrast van zijn.

Kies voor je 3D beeld een afbeelding uit ons cataloog en stuur die via mail naar info@origineelkado.org. Wij gebruiken die dan als tekening voor je geometrische schilderij. Betaal en stuur ons het afleveradres, de code voor de factuur eb het telefoonnummer voor de courier. Je zult het beeld binnen vijf werkdagen krijgen, klaar om in een frame gezet te worden en als cadeau te worden gegeven.

Voorbeelden van verborgen texten, verborgen beelden, of beide

schilderij-c1 schilderij-c2 schilderij-c3

De voorvertoning kan gemaild worden, anders is het geen verrassing meer. Iedere print kost 32 Euro (inclusief ontwerpen en afdrukken op papier voor hoog-kwaliteit foto’s), plus 7 euro voor de aflevering. Voor meerdere bestellingen, betaal je 1 euro per extra print en/of andere cadeau ideeën. Om met PIN of creditcard te betalen, ga je naar de betaal pagina, klik links-boven en vul het formulier compleet in. Betaal je liever met post pay of bamìnkoverschrijving, moet je via info@origineelkado.org het banknummer aanvragen.

De frame is niet inbegrepen, maar 70x50cm is een maat, die in winkels makkelijk te vinden is. In de verpakking zitten ook gebruiksaanvijzingen met o.a. informaties om het beeld in een frame te zetten.Er bestaat geen papieren cataloog, alle informaties zijn op onze website. Heb je vragen over 3D afbeeldingen of wil je ze kopen, kun je op “zoek” klikken en je vraag schrijven.

valentino-rossi bmw carte dylan-dog marchi cani carte-di-credito cavalli hard liverpool pubblicita vini roma