Bescherm je computer met de AVG Ultimate Protection

Computers zijn tegenwoordig onmissbaar en tegelekertijd ook steeds meer kwetsbaar, er hoeft maar een virus in te komen en je hele systeem raakt door de war. Dankzij de AVG Ultimate Protection hoef je je hierover voortaan geen zorgen over te maken.

Dit antivirus systeem is een van de beste, met z’n snelle scan en video streaming. Hij beschermt je identiteit als je via internet koopt en natuurlijk bij het online banking. Het kan virus, threats en malware ontdekken en stoppen, voor dat ze in je computer komen te zitten.

Daarom is de AVG Ultimate Protection een ideaal persoonlijk cadeau, als je een computer-freak plezier wilt geven, maar het is een welkom geschenk ook voor mensen, die gevoon met de computer moeten werken en al z’n files veilig willen bewaren.

avg-ultimate-protection

Hiermee is het mogelijk, om files veilig te delen, omdat ze worden te downloaden. Bovendien, helpt de AVG Ultimate Protection je privacy te behouden, door te voorkomen dat onbekenden je files bekeken of zelfs stelen.

Al je persoonlijke gegevens en documenten blijven dus veilig op je computer en je weet zeker, dat hackers geen kans hebben om er aan te komen. Een antivirus moet de computer natuurlijk nooit langsamer maken en de AVG Ultimate Protection biedt tools, die de computer zelfs sneller laat werken.

Vind je het leuk, om filmpjes om youtube te bekijken, is dit het ideale antivirus, om dat het een snellere video streaming biedt. Mocht je vragen hebben, kun je dag en nacht gratis de phone support bellen om er een antwoort op te geven en je evtl. problem op te lossen.

Bovendien, krijg je altijdt nieuws via de Alert te weten. Anfin, omdat we zonder smartphone geen kant meer op gaan, krijg je bij de AVG Ultimate Protection ook nog een gratis antivirus voor je mobiel.

AVG Ultimate Protection is compatibel met Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Om de AVG Ultimate Protection te downloaden, moet de processor Intel Pentium 1.8 of sneller zijn en er 1550 MB vrij zijn op de hard disk.

Koop online

Ga terug naar persoonlijk cadeau