Houd je kind veilig aan je aan in de Babybjorn buikdrager

Wat kan de periode van een zwangerschap een mooie tijd zijn. Voor een vrouw het intieme gevoel van ‘ik met m’n kindje’. En in de laatste maanden misschien alles gereed maken voor de komst en het uitkijken naar de geboorte.

Als de baby er dan is zijn er nu ook mogenlijkheden om het zoveel mogelijk dichtbij je te kunnen houden. Vroeger moest een babietje vooral veel in z’n wiegje liggen en niet te veel gestoord worden.

Tegenwoordig heeft men hier gelukkig een heel andere mening over. Steeds meer studies wijzen uit dat een pasgeboren baby zich goed voelt bij lichamelijk contact.

babybyorn-air-buikdrager

Daardoor voelen ze zich veilig en geborgen, wat de eerste paar maanden erg belangrijk is. Als er een baby geboren is worden er vaak cadeau’s gegeven. Als je een nuttig doop cadeau wilt geven zou je aan de Babybjorn air buikdrager kunnen denken.

Daarin kan de moeder het kindje steeds dicht tegen zich aan houden. Ze heeft haar handen vrij, waardoor ze gewoon haar dagelijkse handelingen kan doen. Ook voor de vader of de partner is dit een goede vooruitgang.

Nu kunnen zij ook de baby veel bij zich houden en op deze manier een goed contact opbouwen. Want de moeder heeft dit kindje al die tijd bij zich gedragen, waardoor er al een binding is ontstaan.

De partner begint pas met contact maken na de geboorte. Deze Babybjorn air buikdrager is er in het zwart, gemaakt van stevig materiaal dat makkelijk is schoon te maken en er zijn twee slabbetjes bij.

Hij draagt een gewicht tot 12 kg en is voorzien van een lendesteun waardoor het prettig draagt. Ook voor een wandeling buiten is deze buikdrager natuurlijk erg handig.

Want, hoe klein ook, buitenlucht is goed voor kinderen. Omdat ze in deze drager “naar voren” kijken doen ze gelijk al indrukken op en het ruggetje blijft fijn beschut tegen je aan.

Koop online

Ga terug naar doopcadeau

Rosenthal Andy Warhol Empire vaas

Rosenthal Andy Warhol Empire vaas

Fischer Prince Luv U Zoo Jumperoo

Fischer Prince Luv U Zoo Jumperoo

Maisto R/C Rock Crawler

Maisto R/C Rock Crawler

Walkera Quadcopter

Walkera Quadcopter

Guardian Angel Charme

Guardian Angel Charme