Het Banana Kruidenrek, een zonnige groet in de keuken

Waar staat de oregano ook alweer? O nee, dit is basilucum. Of misschien tijm? Oh, kijk de peterselie is helemaal slap...en de herb de provence heeft zijn geur verloren. Wat zonde, alles in de vuilnisbak. Komt dit plaatje bekent voor? Hoogste tijd om alle kruiden en specerijen een plek te geven! Alle kruiden netjes bij elkaar houden, is een van de belangerijkste regels in de keuken.

Dat kan met dit kruidenrek uit de Banana Band collectie. Dit kruidenrek heeft maar liefst drie bakjes waar U uw meest gebruikte kruiden en specerijen in kunt bewaren.

Aroma en geur gaan niet verloren, omdat de potjes van dit kruidenrek van thermoplast zijn en een goed snelsluitend deksel hebben. Het rek is 16 cm hoog en 15 cm breed en is door een japanse en een italiaanse designer ontworpen, waardoor de uitstraling zo bijzonder is.

banana-kruidenrek

De Banana Family serie, met o.a. de Banana Charm telefoon, de Banana Mon-Key sluitelhanger en de Banana Split boekenlegger, volgt de standaards van het merk “OrienTales”, die voor de hoge qualiteit van de materialen die worden gebruikt, bekend staat.

Bovendien worden alle onderdelen met de hand versiert, waardoor elk stuk een uniek produkt is. “OrienTales” werkt samen met de National Palace Museum of Taiwan en staat bekend voor zijn duurzame produkten.

Niet alleen heel erg handig, maar ook een vrolijk pièce in de keuken. Hij past overal: erg handig op het aanrecht maar is op tafel ook erg mooi, dankzij zijn originele en vrolijke uitstraling.

Hij is met de hand versierd, U bent dus verzekerd van een echt unique stuk. Ook een saaie keuken krijgt van dit kruidenrek, die er als een exotisch lichtpuntje uitziet, een nieuwe stijlvolle uitstraling.

Daarom is dit kruidenrek ook een ideale oplossing als kerstkado, waar U elke vriendin, (schoon)moeder of buurvrouw een plezier mee kunt doen. Een zonnige groet, een goede oplossing om uw keuken een nieuw aanzien te geven. En, last but not least, weer die volle smaak van de herb de provence op u franse lamsfilet met gebakken aardappeltjes.

Koop online

Ga terug naar kerstcadeaus

dames swim wetsuit

dames swim wetsuit

kodak houder

kodak houder

trenchcoat

trenchcoat

speed bike fitnessfiets

speed bike fitnessfiets

daniela farah ring

daniela farah ring