Betaling met PayPal (creditkaart):

Betalen met PayPal is gemakkelijk, snel en veilig. U betaalt met een eenvoudige muisklik (klik op de linker knop hiernaast). PayPal is veilig omdat uw betaalgegevens nooit aan derden worden verstrekt. PayPal is een wereldwijd erkend betaalmiddel. U kunt PayPal gebruiken voor locale of internationale betalingen of ontvangsten (om te betalen hoeft u niet in het bezit te zijn van een PayPal rekening, een creditkaart is het enige dat u nodig heeft).

Postepay

postepayMet Postepay kunt u direct betalen met een prepaid chipknip. U hebt een Postepay rekeningnummer nodig om saldo te laden voor uw aankopen. Er zijn verschillende betaalwijzen: in de Italiaanse postkantoren; door contant geld over te maken of via een Postamat Maestro kaart; bij betaalautomaten van Postamat; via internet, de Italiaanse post, door gebruik van uw Postepay-kaart of door het verschuldigde bedrag via uw BancoPosta rekening over te boeken. Stuur ons na betaling altijd bericht via email, zodat wij de betaling kunnen verifiëren.

Bankoverschrijving

Deze betaalmethode is vooral geschikt voor degenen die via een internetrekening online willen betalen. Wij raden altijd aan om na het betalen een kopie van het bankafschrift met bankstempel en transactienummer op te sturen via faxnummer +39.0522.015 om de procedure sneller in werking te zetten.

Bankcheque

U kunt een bankcheque versturen die niet op ons adres kan worden overgemaakt, maar ook in dit geval bedraagt de levertijd ongeveer 5-10 werkdagen.

Rembours

Wij accepteren geen betalingen onder rembours. Door de hoge kosten die vervoerders voor geldvervoersrechten in rekening brengen, zouden de verzendkosten nog hoger worden.