Een origineel 18 jaar cadeau voor een coole 18de verjaardag

Daar komt –ie: de dag waarop een vriend, een neefje of een dierbare volwassen wordt: het 18-jaar cadeau moet dus ook de situatie waart zijn! Maar hier beginnen de problemen... iedereen weet hoe een kado voor de 18de verjaardag moet zijn, maar het valt niet mee om iets te vinden, dat dit moment waardeert zonder de portomonee leeg te maken.

Een weekendje uit, duure kleding, sierraden en kleine spulletjes: als het kado voor de 18 jarige voor een dierbare is, voor wie we iets meer kunnen uitgeven, is de taak makkelijker.

Maar als we het hele bedrag zelf moeten betalen, zijn dit ook geen opties en we moeten dus iets anders bedenken. Om een cadeau voor de 18 jarige te kopen, is het beter om niet meer uit te geven, als we kunnen, bovenden moet het kado iets zijn, wat de gegevene leuk en nuttig windt.

Kodak houder

Action KODAK is een acessoire die je altijd bij de hand moet hebben, ideaal om je meest extreme avontuuren te filmen.

Lees verder

cadeau 18 jaar

Klantenfeedeback: “Ik heb een foto van mijn vriend en ik gebruikt. De foto is op het hoofdpatroon te zien, en het verborgen bild is Cupid. Het is moeilijk, om een origineel cadeau te vinden!” (Vanessa)

Lees verder

 

Zo’n cadeau kopen, lijkt soms wel een mission impossible! Maar, echt waar, het origineel cadeau voor iemand die volwassen wordt, bestaat, je hoeft er maar goed over na te denken!

Ten eerste, moeten we de gegevene goed kennen: is hij/zij sportief, houd hij/zij van dansen, teather, videogames, discoteek, lezen? Wat studeert hij/zij? Wiskunden, literatuur of techniek?

In wat voor universiteit studeert hij/zij? De ideën over een geschikt 18-jaar cadeau worden concreter als je aan deze vragen andtwordt, want het is beter geen teather jaarabonement te kopen, voor iemand die liever naar de disco gaat!

T-Mobile Prepaid Standard

Iphone aS 64GB met t-Mobile PrePaid Bonus is het ideaal 18 jaar cadeau, met maar liefts 300 gratis sms’jes per maand.

Lees verder

 

Alleen het budget blijft een probleem, want voor zo’n belangrijke verjaardag kun je met een klein budget maar wenig kopen! Maar als we goed aan de bovengescherevene vragen antwoorden, en gezien dat de gegevene zeker graag een origineel kado voor zijn 18de verjaardag ontwangt, is het misschien een optie om vat fotos te verzamelen, of een bild die hij/zij leuk windt uit te zoeken, en er een uniek 3D schilderij van maken!

Als iemand 18 wordt, moet je echt iets origineels versinnen...een gepersonalizeerd Sird is dus voor zo’n gelegenheit een geschikt presentije. We kunnen bijv. ouders of vrienen vragen, zodat de fotos de gegevene dierbaar zijn, om dat een kado niet te onderschatten is, integendeel, een geschenk voor je 18 jaar moet onvergeetbaar zijn!