Origineele bachelor cadeaus voor origineele bachelors

Wat is het perfecte afstudeer-cadeau voor een vriend(in) die eindelijk klaar is met zijn of haar studie? Het bedenken van een geschenk voor iemand die afgestudeerd is, kan een hele klus worden, en dat hangt niet alleen af van je inspiratie, maar ook van je budget...

Bovendien moet het idee gepersonaliseerd zijn, dus niet zomaar iets, maar iets echt speciaals: dan zijn unieke ideeën onmisbaar! Een goed afstudeer-cadeau is iets dat je goed kunt gebruiken of ergens neer kunt zetten. Waar je steeds met een glimlach naar kunt kijken, omdat het je herinnerd aan een belangrijke mijlpaal in je leven.

Het afstudeergeschenk is een beetje zoals de titel, het moet verdient zijn. Het is het bewijs van een belangrijk moment in je leven: daarom kan het niet zomaar iets zijn!

Manon Stripe Floral Boatneck Top

De stripe jersey top met korte mouwen is een origineel item om als afstudeer cadeau te geven, omdat-ie ieder lijf een vrolijke uitstraling biedt.

Lees verder

cadeau afstuderen

Dit kado wilde Laura, een meisje die graag een ingewikkeld stereogram wilde, als een soort dolhof entwikkelen; omdat het een cadeau voor iemand die van zee en natuur houdt, is het verborgen bild een vis.

Lees verder

 

Als cadeau voor het afstuderen kun je bijv. iets geven, wat niet in winkels te koop is, om dat bachelors meestaal een hoog kultureel niveau hebben en een beetje kieskeurig zijn, met hun exclusieve smaak en personaliteit.

Er bestaan natuurlijk een heleboel bachelors cadeau ideën, maar winkels zijn meestaal zo duur... Het feit is dat een welkom kado voor iemand die afgestudeert is niet per se duur hoeft te zijn, om dat je van een vriend niet verwacht, dat-ie veel uit geeft, maar budgetvriendelijke ideeën vinden kan soms vel een moeilijke taak worden.

Bovendien moet de bachelor het afstudeer cadeau leuk vinden om er echt van te kunnen genieten. Als we om ons heen kijken, kan een kado voor het afstuderen een juwel zijn, of iets voor op kantoor, of kleding...Allemaal nuttige spullen, maar vaak duur, en, zou de gegevene het leuk vinden?

 

Een bachelor kadeau idee moet niet duur zijn maar ook niet te goedkoop: het is toch wel een héél belangrijk moment in iemand’s leven, een herinnering die goed gewardeert moet worden.

Bovendien is het beste bachelorscadeau iets technologisch, want we moeten niet vergeten dat een afstudeergeschenk iets modern is! Het beste cadeauidee voor een afstuderende is dus iets dat bij de hand moet zijn.. of evtl. onder zicht, voor wie dit uniek moment van zijn leven nooit meer gaat vergeten. Dat slaagt altijd!

Wekkerradio voor iPod iPhone

Het beste manier om de dag fit te beginnen, is relaxed wakker worden op de musiek uit je eigen playlist, dit kan door de ICF-CL75iP wekkerradio aan je iPod of iPhone

Lees verder