Cadeau voor hem? Met al onze ideen slaag je meteen

Waarschijnlik heeft iedereen hiermee te maken gehad: een cadeau voor hem, partner, broer of vriend... Als een vrouw iets voor een vriendin moet kopen, bestaan er duizenden ideeën voor vrouwen, integendeel als cadeaus voor hem: parfums, beauty produkten, acessoires, sieraden en bijoux, kleding, ondergoed setjes, sokken, kleinigheitjes...er is natuurlijk altijd een budget te respecteren, maar er is veel meer keuze voor kado ideeën voor vrouwen als kados voor hem.

Misschien komt dat omdat vrouwen de behoefte hebben, om tijdens de dag meerdere keren iets aan hun uiterlijk te veranderen, voor een kado voor hem bestaan niet zo veel leuke en nuttige ideeën en het is dus moeilijk om een valentijnskado voor hem te vinden!

Dit in tegendeel als het gaat om een geschikt kado voor een man te vinden, bovendien bestaan verschillende ongeschreven regels, het is bijv. heel gewoon als een meisje een setje ondergoed voor een vriendin koopt, maar niet als een jongen een vriend een boxer kado geeft!

Helicopter Spy Cam

Met de Helicopter Spy Cam wordt iedereen piloot en kun je je eigen top vluchten filmen en terug zien, je hoeft hem maar via de hoog precisie Remote Control te manouvreren.

Lees verder

cadeau voor hem

Klantenfeedback: “Ik heb dit stereogram gekocht, om het aan mijn vriend te geven. Een stereogram met zijn Dylan Dog was het perfekt kado en ook de afbeelding op de achterkant is top!” (Perla)

Lees verder

 

Om een kado idee voor hem te vinden, kun je misschien denken aan wat voor sport hij doet: iets om te skien of kleding kunnen een oplossing zijn, maar zoek het wel goed uit, want mannen zijn wat dit betreft erg kieskeurig!

Vergeet niet dat kado ideeën voor mannen duurder zijn dan die voor een vriendin, omdat er in principe voor mannen geen leuke kleine spulletjes bestaan, die ook goedkoop zijn.

Speed Bike fitnessfiets

Speed Bike fitnessfiets, de ideale manier om je belangrijkste spiergroepen te trainen…dag saaie training!

Lees verder

 

Vaak moeten we er echt goed over nadenken, om geen heel maandloon uit te hoeven geven, want net als met een vrouwen kado willen we graag het budget in het oog houden.

Een echt onverwacht mannen kado is iets dat voor zijn passies staat! Als hij een motorfreak is, of als hij altijd gedroomt heeft om piloot of topsporter te worden, kan een romantische kado voor hem een foto met optische illusie zijn, waar die als athleet of piloot op staat! Dit zou een lief kadootje voor hem kunnen zijn!