Bijzonderheit als cadeautje voor je vriendin

Het is heelemaal niet nodig om gek te worden, als we iemand een cadeau moeten geven, maar als het om een kado voor de vriendin gaat, kunnen we best even de tijd nemen om op een goed idee te komen.

Het beste cadeau voor de partner is iets waar zij gelukkig mee is en wat zij door het presentje te gebruiken of aan te doen als het kleding is, wardeert. Hetzelvde geldt voor een cadeautje voor de vriend, maar de smaak van een vrouw raden is veel moeilijker!

Als de realtie al een paar jaar door gaat, en jullie al vele Kersten, Valentijnsdagen en jubileums samen doorgebracht hebben, is er groot risiko dat er qua cadeau ideeën voor de vriendin venig over is.

Mouwloos spijkerjack

Stoer en vrolijk het pad op, met dit mouwloze spijkerjack van hoogwaardig katoen, die tegen koud beschermt en waar je zorgeloos mee kunt spelen.

Lees verder

cadeau vriendin

Klanten feedback: "Ons stereogram is echt magisch, het kan onbeperkt onvergeetbaare emoties herinneren." (Valentina)

Lees verder

 

Mannen gebruiken minder personlijke spulletjes, maar vrouwen hebben meer fantasie, dus vaarschinlik kan zij wel iets leuks als verjaardagscadeau voor de vriend vinden, terwel hij minder kansen heeft.

Een gewardeerd kado voor de vriendin zou iets kunnen zijn, wat te maken heeft met wat zij leuk vindt om te doen, bijv. lezen, sporten, zich opmaken, maar mannen letten niet zo goed op details en het zou zonde zijn, als hij per ongeluk het verkeerde merk of model koopt.

Dus, als je niet zo attent bent, kun je je beter op iets anders richten! Het beste alternatief idee als geschenk voor je vriendin zou iets zijn, wat haar nieusgierig maakt en emoties opbrengt, een verrassend kado dus. Een idee is bijv. iets, wat jullie lovestory weer schrijvt en tot leven brengt.

Ring

Als je iets bijzonders aan je vriendin wilt geven, is deze kleurrijke Heine ring een goede oplossing, een vrolijk lichtpuntje aan je vriendin’s hand.

Lees verder

Lulu tights

Tights zijn een item dat in de kast van iedere vrouw niet mag ontbreken, zeker niet als ze ook fashon zijn zoals die uit de Lulu collectie.

Lees verder

 

Dankzij speciale effekten en foto’s, kun je technologie aan het echte leven verbinden. Een bild met optische illusies is daarom perfekt. Sirds zijn relatiecadeaus, die geen vrouw zich zou verwachten: maar, als we de goeie foto kiezen en de juiste serie van andere foto’s of zinnen, wordt het produkt echt origineel en emotioneel.

Het zal totaal onverwacht zijn, dus ons cadeautje voor de vriendin zou haar zelfs emotioneel kunnen maken. Het hangt er natuurlijk vanaf, hoe zij is, of zij nou van grappen houdt of niet, en op deze basis kun je het bild kiezen, en bijv. diverse momenten van jullie relatie samenstellen. Voor ieder partner bestaat geen beter kado als het raden van het juiste bild, om te laten lachen of huilen! Een kado voor je vriendin zal geen punt meer zijn.