Zorgloos sporten met de CamelBak Ice Queen

Sportliefhebbers in het algemeen weten zeer goed, hoe belangrijk het is om zich tijdens het sporten goed te hydrateeren, omdat drinken net zo belangrijk als goed trainen is.

Niet genoeg drinken is oorzaak van een slechte prestatie, maar het is niet altijd makkelijk om een fles water mee te nemen. Daarom kunnen skiers en snowboarders niet meer zonder: de CamelBak Ice Queen.

Dit handige rugzakje is speciaal voor vrouwen ontworpen en zorgt ervoor dat je altijd een voldoende water voorraad bij je hebt. Als je een vriendin, zus of collega hebt, die van sporten zoals snowboarden, skien, hardlopen of wandelen houdt, kun je haar geen beter geschenk geven als de CamelBak Ice Queen.

camelbak-ice-queen

Het is een online cadeau, dus ook makkelijk voor jouw om te kopen. De waterzak in de CamelBak krigt de vorm van je rug zodat-ie perfect aan je lichaam fit. De CamelBak Ice Queen is ideaal voor snowboarders, omdat-ie speciaale haakjes heeft om de snowboard vast te binden en een vak waar je je helm in kunt doen.

Bovendien is-ie waterdicht, zodat je zonder zorgen de hele dag van sportplezier kunt genieten, terwel al je spullen in je rugzak veilig en droog blijven. En je kunt er best veel in doen, want de CamelBak Ice Queen kun je groter maken op basis van hoe veel dingen je bij je moet hebben.

Bovendien zijn er ook speciale extra laagen, vakkjes en haakjes voor je lunch, mobieltje, portomonee en caarten, sleutels en gereedschap die je tijdens een snowboardsessie niet kunt missen.

CamelBak is garantie van top prestaties op sportgebiet, het is dus een verrassend cadeau-idee, omdat drinken niet alleen gezond is, maar zelfs onmissbaar. Alle sporters hebben tegevoordig een CamelBak op z’n rug, en deze is dus speciaal voor vrouw-snowboarders ontworpen, want zij hebben verschillende benodigheden als mannen: meer spulletjes nodig en een verschillende rugvorm. Dus CamelBak aan je rug, snowboard vast en zorgloos de bergen in.

Koop online

Ga terug naar online cadeau