Bijzondere communie cadeaus voor bijzondere kinderen

Neefjes, kinderen van vrienden en colega’s...voor ieder kind komt de eerste Comunie voor, en wie er mee doet staat dan voor de vraag: “Een cadeau voor de eerste communie!”

Het communie cadeau is een moeilijke taak. Wat kun je kopen, behalve een sierraad of ordinair spulletje? Ringen, armbandje, kettinkjes, brossen: dit zijn de eerste dingen die je bedenkt, om dat de ideën voor een kado voor de communie eigenlijk altijd de zelvde zijn.

Dus, als het voor een meisje is, is het risiko om iets dubbels te kopen groot, en isschien vind zij dat kado niet eens leuk. Voor een jonge is het probleem nog groter, wat een eerste communie cadeau idee betreft: het kado kan heel ordinair zijn en een tiener vindt er bovendien niks aan die kleine spulletjes!

Maisto R/C Rock Crawler

Met Maisto Rock Crawler kunnen jonges lekker naar buiten om daar de auto de grootste hindernissen te laten nemen, om zich een echte piloot te voelen.

Lees verder

communie kado

Klantenfeedback:"Onze kleine beelden verbergen groote liefde. Voor mijn vriend, die mij veel heeft gegeven en nog steeds geeft." (Claudia)

Lees verder

 

De beste communie cadeaus zijn dus iets wat de ouders ook leuk vinden, verrast en exclusief is, zoals deze speciaale dag: iets wat dagelijks nuttig is, net als deze gelegenheit waar het kind sich met de cristelijke gemeenschap en God verbind.

Een origineel eerste communie cadeau met al deze eigenschappen is niet makkelijk te vinden, maar het perfekte presentje voor deze speciale dag kan ook iets zijn, waar de gegevene blij mee is zonder onbetaalbaar voor wie de ceremonie bezoekt te zijn.

Het cadeau voor de communie moet ook onder dit aspect bedacht worden, en iets traditionels geven kan een probleem zijn, wanneer ons budget beperkt is. Het communie geschenk moet bovendien niet een onnodig spulletje zijn, die geen waarde heeft en niet nodig hebt.

 

Als je een sierraad kiest bestaat er grote kans dat het iets zonder personaliteit is, en geen verbinding met de gegevene heeft. Bovendien worden dit soort geschenken nooit meer gebruikt, of misschien pas na jaren, als de smaak ook verandert is.

Dan maak je ook geen goeie indruk en het cadeau wordt misschien zelfs gerecycled, dus je hebt aan het eind iets voor niks gekocht. Het beste kado voor iemand die de eerste communie doet, is iets dat-ie vanaf dat moment kan gebruiken en een compromis tussen prijs, nuttigheid en smaak van het kind is!

Nintendo 3DS Cosmos

Nintendo 3DS Cosmos