Je helemaal goed in je vel voelen met de corrigerende jurk

Hunkemöller staat voor de kwaliteit en originaliteit van de ontworpen produkten bekend. Dat weten alle vrouwen, die graag comfortabel en tegelijkertijd sexy en origineel ondergoed dragen.

Het kan bovendien heel belangrijk voor een vrouw zijn, om goed in haar vel te zitten, en dat kan door de juiste kleding te dragen wat begint bij goed passend ondergoed.

De corrigerende jurk van Hunkemöller is speciaal daarvoor ontworpen en is daarom ook een geschikt jubileum cadeau, zowel voor je partner als voor een vriendin. De corrigerende jurk is zo ontworpen, dat het perfekt onder een strakke rok of een jurk past.

corrigerende-jurk

Door de corrigerende jurk onder een jurk of rok te dragen, krijgen je buik en heupen en ook je dijen een strak effekt. Voor de maat van deze corrigerende dress moet je de juiste bh maat bepalen.

Daarvoor heb je twee afmetingen nodig: de onder- en bovenwijdte. Voor de eerste geef je de omvang van jouw buste in cm aan, terwijl je voor de bovenwijdte de omvang over het volste deel van je borsten in een letter aangeeft.

Op deze manier krijg je een perfekt passende bh, die ervoor zorgt dat je de beste ondersteuning voor je borsten hebt, en dat het item echt comfortabel is. Met de juiste maat haal je de beste prestatie uit de corrigerende jurk, en kun je er op iedere gelegenheid, zoals op je werk of op een feestje er op je best uitzien.

Hij is met een beugel en dunne padding in de cups ontworpen. Bovendien is het van verstelbare bandjes voorzien, zodat de pasvorm altijd perfekt is. De bandjes zijn trouwens ook verwisselbaar.

De jurk is met een heel elegant patroon ontworpen, designed met kant en stip. Je kunt de corrigerende jurk makkelijk in de wasmachine tot 40° C wassen, het mag niet gebleekt, gestreken of chemisch gereinigt worden.

De corrigerende jurk van Hunkemöller is een ideaal cadeau voor een vrouw van wie je houdt, omdat je met een leuk kledingstuk haar de gelegenheid geeft om zich helemaal goed te voelen.

Koop online

Ga terug naar jubileums kado

Ipad mini + Cellular

Ipad mini + Cellular

Discolamp Hart

Discolamp Hart

Nintendo 3DS Cosmos

Nintendo 3DS Cosmos

Eleven Paris Tanktop

Eleven Paris Tanktop

Luisa Cerano Rok

Luisa Cerano Rok