Een kleurrijke Discolamp Hart voor de vroolijkste kamer

Als er iemand in verwachting is, is een van de leukste dingen om te doen tijdens deze bijzondere en spannende tijd, het toekomstige kinderkamertje netjes maken en leuk inrichten.

De kamer moet vooral rust uitstralen met vrolijke kleuren. Naarmate een kind groeit, verandert ook het kamertje mee. Een kind kiest dan meer voor levendige kleuren, die in de mode zijn.

De inrichting verandert dan ook mee. Voor uw dochter kan de Discolamp Hart net dàt geven wat ze nodig heeft om haar kamertje weer helemaal in te maken. Het is dus een ideaal doopcadeau, omdat het een origineel item is, voor de ouders en later door het kind gewaardeert wordt.

discolamp-hart

De Discolamp Hart is een hartvormige lamp die de sfeer van een (meisjes)kinderkamer helemaal afmaakt. De Discolamp is voorzien van 38 hartvormige lenzen en het is 20x15x13,5 cm (LxBxH) groot.

Een pyama party of een (verjaardags)feestje in eigen kamer wordt helemaal top door de beste originele items in te zetten, en vooral de goede verlichting is belangrijk om de kamer de juiste sfeer te geven, zowel als de meiden willen kletsen, als wanneer ze hun favoriete muziek opzetten om te dansen.

De Discolamp draait vanzelf op een voet, en is ook heel bijzonder om te gebruiken, want je hoeft de bol maar even aan te raken om de lamp een andere wending aan je feestje te geven.

Dan gaat-ie namelijk de andere kant op draaien. De lamp is voorzien van een lichtnet adapter en kan overal worden neergezet. Het is handig dat je je eigen bezorgdatum kunt kiezen, en als je op een werkdag voor 13:00 uur bestelt, heb je je Discolamp Hart de volgende dag al in huis!

Deze discolamp wordt dan dé eyecather op een meisjes kamer, iets waar ze tot op grotere leeftijd vast en zeker plezier van heeft. Niets staat vrolijker dan een vrolijk en kleurrijk licht, zowel voor gewoon op een kamer als voor een feestje. Met deze Discolamp Hart creeër je een warme en gezellige sfeer en kan het feestje iedere dag weer beginnen.

Koop online

Ga terug naar doopcadeau

Nintendo 3DS Cosmos

Nintendo 3DS Cosmos

Eleven Paris Tanktop

Eleven Paris Tanktop

Luisa Cerano Rok

Luisa Cerano Rok

mouwloos spijkerjack

mouwloos spijkerjack

Tefal Pierrade Ovation gourmet

Tefal Pierrade Ovation gourmet