Origineel doopcadeau ideeën voor de doopsel

Doop cadeau: wie heeft er nog ooit niet een tragische dilemma gehad, om iets voor het eerste sacrament van het kind van een collega, een vriend of een kennis te kopen en, tegelijkertijd, iets economisch, geschikt en niet triviaal te willen vinden?

Een cadeau bij doop is een echte hersenbreker, want een kind die gedoopt wordt is zeker veel te klein om hem vragen te kunnen stellen en om te begrijpen wat hij leuk zou kunnen vinden in de toekomst, en is dus zeker niet in staat om te communiceren wat hij zou willen.

Het doop kado is, in deze zin, een echte woestijn van ideeen. Er is dus geen inspiratie van de persoon die het cadeau zal ontvangen en moet je niet geinspireerd zijn door hem, maar uiteindelijk door de neigingen van de ouders.

Guardian Angel Charme

Een speciaal cadeau om de doop te herinneren is de Guardian Angel Charme, een silver armbandje waar de naam van de baby ingegraven worden kan.

Lees verder

doop cadeau

Klantenfeedback: “Het onderwerp is mijn neefje en ik heb deze foto gekozen omdat hij een erg lief gezicht heeft. Het leek mij een origineel en mooi kado voor de hele familie, om in huis te zetten en het is ook een uitdaging om het 3D onderwerp te vinden!” (Alessia)

Lees verder

 

Uiteraard, van het moment dat de ouders gekozen hebben om hun kind in de Christelijke Gemeenschap te brengen, zou het cadeau eerbiedig moeten zijn voor deze geloofsovertuiging.

Maar zal het doopkado op prijs gesteld worden? Hoe kun je dan iets origineel schenken? Met het dopen is er geen beter geschenk die naar zin van de ouders is, maar tegelijkertijd, moet het een uniek en origineel herinnering zijn: een geschickte doop geschenk moet geen discussies veroorzaken en zou graag aangenomen moeten worden.

Wezenlijk moeten doopgeschenken de smaak van de ouders voldoen, anders bestaat er de kans dat de geschenken ongebruikt kunnen zijn en dat de gevierde die nooit zal zien, en dat zou jammer zijn.

Doopcadeaus kunnen van elke soorten zijn, juwelen, meubelen, maar hoe kun je doen om te vermijden dat je een geschenk koopt, die al iemand anders gekocht heeft?

 

Het is waar dat er veel soorten geschenken kunnen gekocht worden, en de andere gasten zich zelfs op hogere budgetten richten en zich dus met andere gasten confronteren.

Maar het is altijd beter om zich op iets te richten om het risico te vermijden twee dezelfde cadeau’s te kopen. Dat zou een ramp zijn! De winnende doopcadeau is degene die naar de smaak van de ouders is en aangepast is aan het omgeving van het kind.

En misschien met een beetje geluk, die hij in de toekomst naar zijn smaak is! Het doop geschenk kan niet eeuwig duren, trouwens geschenken duren niet lang, maar waarom niet denken dat een doopsel kado de kleine eigenaar voor een lange tijd kan bezitten? Met deze overtuiging en misschien met een beetje zorg, kunnen we een bijzondere en originele doopsel geschenk kiezen.

Babybyorn Air Buikdrager

Babybyorn Air Buikdrager

Discolamp Hart

Discolamp Hart