De Eleven Paris Tanktop als eyekatcher van je outfit

De zomer komt er weer aan. Wat is er dan leuker dan een nieuw kledingstuk te kopen. Dit jaar is de tanktop een echte hype. Hij is er in vele variaties. De Eleven Paris Tanktop Embra Everglades Off White is er een waar je echt goed mee voor de dag kunt komen.

Simpel, maar toch heel stijlvol. Hij is er in drie kleuren combinaties. Heel speciaal zijn de drie rijen echte kralen, die onzichtbaar zijn vastgezet. Dit geeft een heel gekleed effect.

Als je cadeautips nodig hebt is deze tanktop een hele goede keuze. Je vriendin of dochter zal deze tanktop vast en zeker weten te waarderen. Zo’n simpel kledingstuk kun je altijd aan.

eleven-paris-tanktop

Het is uitstekend te combineren met een spijkerbroek, lang of kort, maar ook bij een rok kan het heel goed samen gaan. De Eleven Paris Tanktop Embra Evergledes Off White heeft een mooi afgewerkte ronde hals.

Hij is van 100% katoen dus luchtig en prettig om te dragen. De maten gaan van xs tot/met xl. Voor de juiste maat hoef je alleen maar je buste omvang te meten, de maten kun je vinden in de tabel.

Het gemak dient de mens, je hoeft het huis niet meer uit voor een nieuw kledingstuk. Je kunt eenvoudig via de site uitzoeken welke tanktop het best bij je past. Het is makkelijk te bestellen en wordt snel thuis bezorgd.

Daarom is het ook als cadeautip ideaal. Zonder te veel hoofdbrekens heb je de oplossing voor een veel voorkomend probleem; met wat voor cadeau doe ik haar een plezier?

En ook voor de gegevene is een mooi en altijd goedzittend kledingstuk een oplossing voor de vaak terugkerende vraag: ”Wat moet ik nu eens aantrekken?”. Met de Eleven Paris Tanktop Embra Everglades Off White hoef je niet lang te twijfelen, dit kledingstuk kan altijd.

Koop online

Ga terug naar cadeau tips