Excellent ondernemen met NLP voor ondernemende mannen

Het is nooit zo makkelijk om een goed idee voor een cadeau te krijgen, maar een DVD kan vaak de oplossing zijn. Er bestaan heel veel soorten DVD’s, van (teken)films tot echte handleidingen en gidsen, het ligt aan de smaak van de gegevene en aan zijn/haar hobbies.

Het belangrijkste is dat je een DVD uitkiest, dat precies bij de gegevene past. Als je bijv. mannen cadeau’s verzinnen moet, is Excellent ondernemen met NLP de perfekte oplossing.

Het bestaat uit drie DVD’s, waarvan de onderdelen de volgende namen hebben: Direct Response Branding, Internet Marketing en Sales. Het eerste beschrijft hoe je de centrale emotionele waarde kunt vinden, die je moet gebruiken, wanneeer je met (potentiele) klanten communiceert. Internet Marketing legt uit, hoe je het beste uit Google haalt, als je jezelf wilt verzekeren van meer dan genoeg klanten.

excellent-ondernemen-met-nlp

In Sales, het derde onderdeel, staat hoe je daadwerkelijk de deal sluit. “Marketing” en “sales” zijn waarschijnlijk de keywords, die een startende ondernemer voor 80% van zijn activiteiten moet gebruiken.

Excellent ondernemen met NLP is door Joost van der Leij ontworpen, garantie van successvolle tips dus. Hij beschrijft hoe vaak ondernemers passievol zijn, over wat ze inhoudelijk doen, maar vergeten dan dat ze eigenlijk ook moeten proberen, hun inhoudelijke kunst te creeëren.

De keywords die een ondernemer zou moeten onthouden zijn daarom Branding, Marketing en Sales. Als je een ideaal cadeau voor een ondernemende man wilt zoeken, is Excellent ondernemen met NLP een echte goede tip, omdat de schrijver in deze thuisstudie al zijn geheimen prijsgeeft, die van TIOUW.com een groot succes hebben gemaakt.

De DVD is door Attrakt B.V. uitgegeven en is in het jaar 2009 verschenen, dus nog heel aktueel. Alle tips die in deze DVD’s beschreven worden, maken van Excellent ondernemen met NLP het ideale cadeau voor je ondernemende man, partner of vriend, en is natuurlijk een goede cadeautip voor een collega.

Koop online

Ga terug naar mannen cadeau's

wekkerradio voor ipod iphone

wekkerradio voor ipod iphone

ocz vertex interne ssd

ocz vertex interne ssd

lulu tights

lulu tights

hello kitty emmersetje op trolley

hello kitty emmersetje op trolley