Originele experimentele cadeaus en idee voor experimenteel cadeau

In de verte is er de zoveelste gelegenheid in zicht om een belangrijke gebeurtenis te vieren met als hoofdpersoon iemand die u erg graag mag! Na verscheidene bachelor, doopfeesten, Heilige comunie, vormsel of belijdenis en feesten om de trouwdag te herdenken, is nu het moment aangebroken om een experimenteel cadeau te kiezen, uniek in z'n soort en tegelijkertijd echt speciaal, een cadeau waardoor diegene die het ontvangt stil zal worden van verbazing en zo ook de andere aanwezigen op het feest.

Om te beginnen is het nodig dat je de persoon in kwestie goed kent zodat je een gepersonaliseerd en origineel cadeau kunt vinden, dat precies bij hem past. Op internet bijvoorbeeld kun je een groot aantal sites vinden die vele interessante ideeën voor cadaus laten zien die je gelijk in overweging zou kunnen nemen,Het is namelijk echt moeilijk om experimentele cadeaus te vinden die niet te duur zijn , maar waarmee je toch een goed figuur slaat.

In dit geval is het belangrijk dat je het karakter van de diegene voor wie het experimenteel geschenk is goed kent, zoals bv weten wat voor hobbies hij heeft of welke passie, zodat je een experimenteel kado kunt vinden dat zijn karakter weerspiegeld en zo ook tegemoet kunt komen aan eventuele benodigdheden of voorkeuren.

3d schilderij

Mario Schifano, geboren in 1934, was een onbetwiste genie van de italiaanse schilderkunst, van wie de werken, die in de jaren zestig zijn gemaakt, nog steeds erg aktueel zijn. Onder de meest belangrijke werken zijn de series die aan reclame merken, aan bloemen en aan de natuur zijn gewijd.

Lees verder

 

Een experimenteel presentje, iets heel nieuws, zou bijvoorbeeld een koffertje kunnen zijn waarmee je vriend de mogelijkheid heeft om een weekend anders dan anders door te brengen, zoals hij dat wil in Nederland of in Europa, keus uit tientallen mogelijkheden.

Hij zou dan kunnen kiezen tussen ontspannende estetische behandelingen, een lang weekend in een romantisch kasteel, agritoerisme of in een luxe hotel. Vakantie samen met de persoon die je lief hebt, gewijd aan de gezondheid van de geest en aan de ontspanning, of enthousiast en avontuurlijk in het teken van sport of motors.

En dan is er ook nog het proeven van wijn in goed gezelschap en het proeven van regionale lekkernijen. Spa waar je helemaal bij kunt komen en even weg bent uit het gewone dagelijkse ritme,of wervelende dagen in het teken van extreme sport of paardrijden zodat je in direct kontakt met de natuur bent.

 

Als de mogelijkheden erg beperkt zijn is het beste idee om een gepast cadeau dat experimenteel is, te zoeken, kiezend uit een voorwerp in de kleur, vorm en materiaal waarvan je weet dat de ontvanger het mooi vindt en met afbeeldingen die voor hem betekenis hebben, geschenken die zijn levens filosofie en waarden vertegenwoordigen of z'n ecologische keuzes.

Een echt unieke gift, dat niet alleen tegemoet komt aan de estetische voorkeuren, maar dat in staat is voorbij te gaan aan oppervlakkigheid, rekening houdend met zijn karakter en met zijn behoefte.

Een familielid die hem goed kent zou ons kunnen leiden in de richting van een goede keus zodat we ons beter kunnen orienteren wat betreft de voorkeuren van de persoon in kwestie. Je moet wel opletten dat niemand anders op het zelfde idee komt en dat onze vriend zo een dubbel cadeau krijgt.