Fischer Price Luv U Zoo, een spel om mee te groeien

Als er een baby in de familie of bij vrienden wordt geboren, is het natuurlijk altijd leuk om een geschenk aan z’n ouders te geven. Het is niet altijd makkelijk om iets te vinden dat geschikt is voor z’on klein kindje.

Klertjes krijgt hij waarschijnlik al genoeg van, en spelletjes zijn niet altijd nuttig en geschikt. Daarom is de Fischer-Price Luv U Zoo Jumperoo een ideaal baby cadeau, een spel dat echt nuttig is.

Hiermee kan het kindje zich vermaken, door de dieren te leren kennen. De Luv U Zoo Jumperoo van Fischer-Price helpt het kind z’n zintuigen te ontwikelen. Het spel geeft leuke muziek en kleurige licht.

fischer-prince-luv-u-zoo-jumperoo

Het is voorzien van een comfortabel zitje, zodat het kind zich gemakkelijk omheen kan kijken, en intussen de dieren vast een betje kan leren kennen. Z’n moeder kan de muziek instellen, en de lichjes aan en uit schakelen.

De Fischer-Price Luv U Zoo is een spel die een lange tijd met de baby mee kan, omdat het in hoogte verstellbaar is. Dan heb je er een langere tijd plezier van. Het spel werkt met drie AA batterijen , die drie uur lang duren.

Dankzij de Fischer-Price Luv U Zoo Jumperoo kan het kind zich in z’n eigen kleurrijke wereld vermaken, en intussen heel veel van de echte wereld ontdekken en leren.

De ouders kunnen er rustig bij gaan zitten en een verhaal over dieren vertellen, bijv. over de volgeltjes en aapjes die het kind heel vrolijk aan kijken. De natuur speelt bij de Luv U Zoo Jumperoo dan ook een grote rol, en hierover kan de baby ook al veel leren.

En dit allemaal door de kijken, aanraken, horen en luisteren. De zintuigen moeten inderdaad al vanaf de eerste manden ontwikkeld worden. En dat kan nu met dit spel, dat dankzij diepe studies en uitzoekingen van het bekend en gegarandeerd merk Fischer-Price ontwikkeld is.

Koop online

Ga terug naar kado voor een baby