Een foto-cadeau voor een origineel cadeau met foto

Als een foto freak jarig is of een feestje geeft, is een origineel foto cadeau zeker welkom! Het is natuurlijk niet makkelijk, om iemand die iedere dag met foto’s heeft te maken, te verrassen, maar als je toch een foto kado zoekt, kun je niet de eerste de beste foto kiezen die je tegen komt.

Het zou veel te makkelijk zijn, om voor een foto cadeau te kiezen, die een perfekte techniek heeft maar geen emoties doorgeeft, dus een foto gemaakt door een onbekende in een onbekende situatie.

Als we een foto freak echt willen verrassen, of als we denken dat een foto als cadeau een welkom geschenk voor een diploma, een verjaardag of een andere gelegenheid is, moeten we er goed over nadenken om een origineel fotokado te kunnen geven.

Rosenthal Andy Warhol Empire vaas

De Rosenthal Andy Warhol Empire vaas, een eenvoudig foto- ontwerp van duitse makelarij, dus verzekering van een degelijk en origineel stuk werk.

Lees verder

foto cadeau

Klantenfeedback: “Onze kleine onderwepen verbergen grote liefde. Dit is voor mijn vriend, die mij veel heeft gegeven en nog steeds geeft.” (Claudia)

Lees verder

 

Uitzichten, dieren, liefde en kunst zijn onderwerpen die iedereen kent: het is dus beter, om voor een fotocadeau te kiezen, dat emotioneel dicht bij de gegevene staat. Wat moet er dan op zo’n foto geschenk staan, om geschikt te zijn?

Het onderwerp zouden personen kunnen zijn, bijv. familie, vrienden of partner, of een bekende plaats of het huisdier. Deze onderwerpen kunnen echt emoties opwekken, dit in tegendeel tot een mooi maar onbekend plaatje, dat bij de eerste grote schoonmaak de prullenbak in gaat!

De fotoideeën, die wij voorstellen, zijn een perfekt begin om een gepersonalizeerd kado te geven, maar ze zijn mischien moeilijk uitvoerbaar als het niet om familieleden of vrienden gaat, maar het voor een persoon is die we niet zo goed kennen bv een collega.

 

Dan zou je moeten proberen om via iemand die dicht bij deze persoon staat een foto te krijgen. Als dat lukt kun je met dat kiekje een echt heel veel foto kadootjes bedenken.

Het wordt een echt originele verrassing, door de foto te veranderen met iets grappigs en origineels, bijv. met een 3D effekt! Het onderwerp krijgt dan eigen leven als ie in een Sird verandert wordt: dat is een geschenk waar je dankzij een specifieke afdruk meerdere onderwerpen op de foto ziet. Het zou voor de gegevene een verrassing zijn, om zichzelf met een origineel optisch effekt te zien…dit zijn echt bijzondere kados!