Skullcandy Headphones Los Angeles Lakers voor stoere jongens

Jonge mensen van deze tijd willen graag gezien het pad op gaan. Opvallen is inderdaad het keywoord van het brand Skullcandy, die deze 2.0 Mix Master Headphones heeft ontworpen.

Daarom is deze hoofdtelefoon een item die veel jongeren zich als cadeau wensen. Dit model is de NBA Los Angeles Lakers Edition en is in de modekleuren van oranje, blauw en paars verkrijgbaar, de echte vrolijke en felle modekleuren.

Originele geschenken zijn altijd welkom en de Skullcandy Headphones zijn het helemaal. De hoofdtelefoon is bovendien ook technologisch geavanceerd, want het frequentiebereik is 20 hertz – 20 kHz en de impedantie 20 ohm.

headphones-los-angeles-lakers

Met het 1,20m lange kabel kun je de Skullcandy hoofdtelefoon aan je iPod, iPhone en mp3 speler verbinden, om je muziek overal te kunnen beluisteren. De oorschelpen zijn ontworpen om het beste geluid te laten horen.

Bovendien zijn de oorschelpen zo zacht, dat naar muziek luisteren nog meer een eindeloos plezier wordt. De connectie is een speciale gouden 3,5 mm toets. De Mix Master Headphones van de NBA Los Angeles Lakers Edition zijn voorzien van een ingebouwde microfoon, met controle functie.

En, om het helemaal mooi te maken, als je beslist om deze hoofdtelefoon van Skullcandy cadeau te geven, heb je ook meteen een originele en bijpassende verpakking, omdat het produkt samen met z’n hoes geleverd wordt.

Op die manier kan de hoofdtelefoon altijd in de watten gelegd worden. Met de hoofdtelefoon van Skullcandy is het mogelijk om telefoon gesprekken te voeren en je kunt het volume zo instellen, als je wilt.

Bovendien maakt deze hoofdtelefoon het mogelijk, op ieder moment de track uit te kiezen, en de playlist te beginnen of op pauze te zetten, zonder dat je aan de mp3 speler of iPhone hoeft te zitten.

Als je een opvallend cadeau wilt geven, kun je niets beter bedenken dan de Skullcandy Headphones van de NBA Los Angeles Lakers editie, en als de gegevene ook nog sportief is, kan hij gerust maar op een opvallende en stoere manier naar zijn favourite muziek luisteren.

Koop online

Ga terug naar originele geschenken