Boordevol spel- en vliegplezier met de Helicopter Spy Cam

Vliegen is een droom, die vast en zeker iedereen heeft. PIloot zijn is dan weer iets anders…In het echt lukt het maar wenig mensen, om piloot te worden en vooral jongens dromen ervan, om hu eigen vliegtuig of helikopter te stuuren.

Met de Helicopter Spy Cam kan deze droom eindelijk voor iedereen waarheid worden! En, om er niets van je vliegplezier te missen, is deze Helicopter Spy Cam van een camera voorzien, waarmee je al je top manoeuvres kunt filmen.

Met de infrarood afstandsbediening kan de helikopter gemakkelijk bestudeert worden. Moet je een cadeau voor hem kopen? Kinderen, jongens, maar zelfs volwassenen kunnen van alle funkties van de Helicopter Spy Cam eindeloos genieten.

helicopter-spy-cam

Geef de helikopter jouw (klein)zoon, broertje, vriendje, maatje of partner kado. De gegevene zal er vast en zeker dol op worden, want hij kan de helikopter over z’n eigen tuin (of over die van die lastige buurvrouw) laten vliegen en tegelijkertijd filmen wat er allemaal gebeurt.

De Helicopter Spy Cam is een 3-kanaals schaalmodel met dubbele schroef en is voorzien van een super moderne digitale camera. Bij de verpakking zit een USB-kabel, waarmee je alle foto’s en filmpjes direct kunt bekijken.

De ingeboude geheugen van 64Mb versekert dat je ongeveer 300 foto’s of 1 minuut film kunt maken. Wie zal de beste piloot worden? Wie is het gelukt, om alle geheimen uit de tuinen van de buuren (stiekem) te filmen?

Ook kun je foto’s en filmpjes bijv. doorstuuren dankzij de infrarood bestuurde Remote Control. De Helikopter kan inderdaad heel handig en met uitstekend hoge precisie gekontrolleerd worden, dankzij de Remote control die natuurlijk bij de verpakking zit.

De helicopter kan zoovel voor- als acteruit vliegen, maar natuurlijk ook omhoog en omlaag vliegen. Wat de gelegenheit om een geschenk te kopen ook is, is de Helicopter Spy Cam een geschiktcadeau idee, en wie weet, misschien word de Helicopter Spy Cam wel een must have tussen een vriendjes groep wordt. Iedereen kan dan z’n eigen vluchten filmen, en wie zal de beste piloot worden? Voor een boordevol spel- en vliegplezier!

Koop online

Ga terug naar cadeaus voor hem