Glimlach vrolijk dankzij Hollywood Tandenbleek Behandeling

Een vriendelijke lach is het beste begin bij een eerste contact. Met een mooi wit gebit wordt een lach stralend. Het is niet altijd makkelijk om mooie witte tanden te hebben, sommige mensen hebben van nature gele tanden, of tanden die door het roken mat en grijs worden.

Nu is er Hollywood Tandenbleek Behandeling om dit probleem op te lossen. Deze kliniek is in 2011 uitgeroepen tot de beste van Nederland, omdat deze met de nieuwste methode werkt en scoort een 8.6 op Kliniekervaringen.nl.

Als je dus een cadeau voor je vriend moet bedenken, is dit een ideale oplossing om je partner een stralende glimlach te schenken. De methode maakt gebruik van bleekgel op basis van Sodium Bicarbonaat, om gemiddeld 7 tot 12 tinten lichtere tanden te krijgen, afhankeljk van de conditie van het gebit.

hollywood-tandenbleek-behandeling

De meest intensieve behandeling die je kunt vragen is 4 keer 15 minuten en de gehele behandeling kan met èèn afspraak gedaan worden. Als je vriend gevoelige tanden heeft, is dat ook geen probleem, want, om dit te voorkomen, is er inclusief een nabehandeling om het tandglazuur te verstevigen.

Dankzij de tegoedbon, die van 27 december 2012 t/m 31 maart 2013 geldig is (let op:de kliniek is op 1 januari gesloten), kun je met 50% korting bij de White Shine terecht. Maak je afspraak voor 28 februari. Het is geen toeval als de kliniek Hollywood heet.

Wens je voor je vriend of partner een echte filmsterrenlach, dan ben je hier op de goede plek. De Hollywood kliniek heeft een nieuwe methode ontworpen, waardoor de meest intensieve bleekbehandeling mogelijk wordt gebruikt, met een bleektijd van maar liefts 15 minuten voor 4 keer.

Geen andere kliniek biedt voor zo’n prijs zo’n komplete behandeling. De voorbereidingen en de nabehandeling nemen ongeveer een kwartier tijd in beslag, dus duurt de hele behandeling een kleine twee uur.

Nadat de tandcosmeticus het gebit heeft gecontroleerd, kun je de kleur bepalen. Dan wordt de whitening gel aangebracht en daarna wordt de speciale Blue Light plasmalamp 4 keer voor een kwartier tijd op de tanden gericht.

Tegelijkertijd wordt er nog whitening gel aangebracht, die onschadelijk is omdat de bleekgel uit Sodium Bicarbonaat bestaat. Tijdens de behandeling hoef je je niet te vervelen, want je kunt relaxed tv kijken.

Als final touch worden er een gel tegen de gevoeligheid en remineraliseringsgel om het tandglazuur te versterken aangebracht. Daarna is het jouw beurt: even met water naspoelen en lachen maar!

Koop online

Ga terug naar kado's voor vrienden

Gestreept sweatjack

Gestreept sweatjack

Semi professionele studio verlichtingssets

Semi professionele studio verlichtingssets

Ring

Ring

Corrigerende Jurk

Corrigerende Jurk

Ipad mini + Cellular

Ipad mini + Cellular

Discolamp Hart

Discolamp Hart