Technologie overal meenemen in een zak, met de iPad mini

Alle voordelen van de iPad in je jaszak meenemen. Dat wordt met de Ipad mini 32 GB Wi-Fi + cellular mogelijk. Het is de laatste technologische uitvinding van Apple, een van de top ontwerpers wat computers en technologie betreft.

De Ipad mini heeft een display van 7,9”, dat is net iets dunner dan het Retina-display van de gewone iPad, en het is voorzien van Dual-core A5 en 5MP iSight. Bovendien heeft het lighting en een Nano-SIM.

Daarom is dit een ideale oplossing, als het om kado artikelen gaat. Je kunt ermee op internet surfen, e-mailen en natuurlijk boeken lezen, dankzij het heldere LED display die alle websites, foto’s en filmpjes tot leven brengt.

ipad-mini-cellular

Vanzelfsprekend werken de taalrijken iPad-apps ook op de iPad mini. De iPad mini is slechts 7,2 mm dun en ongelofelijk licht, zodat-ie geweldig in je hand kan. Dit betekend dat je de iPad ervaring overal mee kunt nemen.

De iPad mini is inderdaad ook compacter, maar dan met de zelfde functies van de iPad, met een A5 processor vaarmee je alles snel en soepel uit kunt voeren. Een ander voordeel, is dat je maar liefst tien uur lang van je apps op je iPad mini kunt genieten.

Je kunt al je beste momenten vastzetten, dankzij de ingebouwde camera vaarmee je foto’s en video’s kunt maken. De aan de achterzijde ingebouwde iSight-camera is ontworpen om 5 megapixel foto’s en video’s in 1080 hd te schieten.

Wil je liever videobellen bijv. via Skype, kun je dat dankzij de camera aan de voorzijde ook doen. Al dit materiaal wordt door iCloud bewaart, en het het programma geeft dan ook weer toegang tot alles wat op je toestel staat.

Bovendien kun je hiermee de gegevens automatisch op je iPhone en mac bijwerken. Hooge technologie in een jaszak overal meenemen en daarvan overal kunnen genieten, dat is het doel van de iPad mini.

Koop online

Ga terug naar cadeau artikelen