Originele baby cadeaus en cadeau ideeën voor babies

Geeft niet of wij zelf kinderen hebben en als kinderen in hun eigen wereldje leven. Vroeg of laat komt het iedereen voor, dat vrienden, collega’s of familienleden kinderen krijgen.

En hier komt de vraag: wat kan ik een baby kado geven? Vooral als we geen ervaring met baby’s hebben, wordt een cadeautje voor een baby kopen een echt dilemma.

Wat hebben de ouders nodig? Wat zou leuk zijn? Wat hebben andere familieleden en vrienden noch niet bedacht? Duizend vragen die voorkomen, en deze worden noch meer wanneer ons budget beperkt is.

Fischer Prince Luv U Zoo Jumperoo

Fischer-Price Luv U Zoo is een nuttig baby cadeau, omdat het het de zintuigen van het kind ontwickeldterwel hij de dieren leert kennen.

Lees verder

kado baby

Dit stereogram werd tijdens een interwiew (die nooit op tv is gekomen) voor een italiaans net ontworpen. Er werd kort uitgelegd wat dit kado idee was, maar ik had op dat moment geen andere bilden bij de hand, dus heb ik mijn zoon gevraagd.

Lees verder

 

Rompertjes, speelgoed, schoentjes of sokkjes: we moeten goed kiezen, om nuttige kadotjes voor een baby te doen, bovendien moet het betaalbaar zijn en de ouders moeten het ook leuk en nuttig vinden.

Het zou jammer zijn, als je een leuk baby cadeau koopt, die het kind daarna niet kan gebruiken: het zooveelste rompertje is bijvoorbeeld een risiko, om dat de maat moeilijk te raaden is en veel kledingstukken worden daarna nooit gedrachen.

Zo mogelijk, zou het cadeau voor de baby zoals alle cadeaus iets meer als maar een leuk moment zijn, de gegevene moet er langer plezier van hebben. Dit blijkt alsof het geschenk voor een baby iets duurs moet zijn, want als je aan iets denkt, dat je hele leven lang mee gaat, denk je waarschijnlik glijk aan sierraden, waarde spullen, kunst stukken of bank rekeningen.

 

Dit hoeft dus helemaal niet, want ook goedkopere dingen kunnen een investering zijn, die zelfs bepaalde emoties kunnen brengen. Als we een goed idee vinden, kan een baby geschenk langduurig zijn!

Er bestaan inderdaad niet veel ideeën, maar er is wel één, die waarschijnlik slaagt: het cadeau idee voor een baby zou bijv. een gepersonalizeerd Sird kunnen zijn. Met een 3D bild kun je een uniek verhaal vertellen: je kunt sprookjes bilden gebruiken, deze combineeren, of een cadeau samenstellen, waarin de ouders van het kind vertellen wat ze zich voor hem verwachten, bijv. welke sport hij/zij zou kunnen doen of een bepaald idee, bijv. uit kunst, die het kind zou kunnen volgen.

Hierdoor krijgt het kado voor de baby een belangrijke rol, en het is niet meer iets momenteels. Vaarschijnlik had je niet gedacht dat je met een beperkt budget alsnog een baby geschenkje kunt scoren.

hello kitty emmersetje op trolley

hello kitty emmersetje op trolley