Originele huwelijkskado ideeën en geschenken voor bruiloften

We hoeven niet gek te worden, als we een cadeau voor iemand moeten kopen, maar als het om een huwelijs kado gaat, zouwen we wel een beetje tijd moeten nemen, om er goed over na te denken en na goeie tips luisteren.

Als je een huwelijkscadeau voor man en vrouw wilt kopen, is het beste cadeau voor de bruid, iets waar zij gelukkig mee is. Als het een kledingstuk is, zal ze een stralende glimlach hebben wanneer ze het aan heeft, of ze zal het nuttig winden, als je ets geeft, wat ze nodig heeft.

Als het cadeau voor de huwelijk voor de man is, geld hetzelvde, maar we geven toe dat het wat vrouwen betreft, iets moeilijker is! Na huwelijks feesten van familie en vrienden is er groote kans dat we geen ideeën voor een huwelijkscadeau hebben, en dit is een groot probleem!

Solis Master Chef Blender

Solis Master Chef Blender is een professioneel keukenhulp die het blenden makkelijk maakt, dankzij drie verschillende programma’s en de ruime beker.

Lees verder

cadeau huwelijk

Klanten feedback: "Het stereogram is het verhaal van mijn lovestory met Andrea. Het begint vanaf 27 february, met onze belangrijkste momenten, met alle leukste herineringen en avontuuren samen, als wij elkaar steeds beter hebben leren kennen. Het feit dat je in de schilderij moet "gaan", om deze momenten te zien, maakt alles intiemer en personlijker...en ook leuker, zoals onze lovestory!" (Tania)

Lees verder

 

Wie zou er dan aan de kado’s voor de bruiden denken? Het is bekent dat mannen minder gebruik van personlijke spullen maken. Vrouwen zijn wat dit betreft efficienter en hebben meer fantasie, daarom hebben we meer kans om het juiste en chique huwelijkscadeau voor haar en voor hem te scooren, ook al zijn de ideeën beperkt.

Integendeel, komt een man moeilijker op een goed idee. Om een goed huwelijkskado voor de bruid te vinden moet je je concentreren op wat zij leuk vindt om te doen.

Lezen, sporten, zig opmaken, maar mannen zijn namelijk niet zo attent op deze details en krijgen al snel de verkeerde idee, en kopen dan het verkeerde merk of model.

Dit zou echt jammer zijn en kan op groote teleurstelling brengen op zo’n belangrijke dag. Een alternatief is een innovatief huwelijkscadeau bedenken, die de gegevene nieuschierig maakt en emoties opbrengt, door iets uit te kiezen, die op zijn levensgevoontes is bedacht maar tegelijk hem verrast!

Fauteuil Ice Sofapop

Dankzij Sofapop kun je je bank of poef in een handomdraai van kleur veranderen, om je interieur een persoonlijke atmosfeer te geven.

Lees verder

 

Een verrassend kado voor iemand die gaat trouwen zou bijv. iets kunnen zijn, dat de lovestory vertelt en levend maakt, iets met speciale effecten, bijv. foto’s die technologie aan ons leven verbind.

Een 3D schilderij kan bijv. een geslaagd huwelijkscadeau zijn! SIRDS zijn huwelijkscadeaus di niiemand zou verwachten, maar als we de goeie foto kiezen en een juiste serie van andere foto's en zinnetjes, wordt het een verrassend en origineel produkt.

Het zal vast en zeker slagen, misschien wordt het zelfs een emotioneel kado voor de bruiloft! Het beeld kan verschillende dingen betekenen, dit hangt van de persoonlijkheid van de gegevene af.

Om goeie huwelijkscadeau ideën te krijgen, is het ideaal om het perfekte onderwerp te kiezen, die tot lachen of huilen brengt! Originele huwelijkskado ideeën krijgen is voortaan geen probleem meer.