Kerst cadeau Ideeën en originele Kerstcadeaus

Een kerstcadeau moet weloverwogen worden gekozen. Voor volwassenen en kleintjes is voor het feest op 25 december altijd wel iets te vinden dat in de smaak zal vallen!

Maar als je er langer over nadenkt, kan een kerstcadeau ook als een boemerang naar de gever terugkomen… We geven met Kerst graag goede en originele cadeaus.

Maar dit lijkt ieder jaar moeilijker te worden. Kerstcadeaus worden steeds meer standaardgeschenken. Vooral de allerkleinsten vormen een probleem op zich … Ieder kind heeft zo zijn eigen verlanglijstje voor Pasen of Kerst en dat is iets waar de gever rekening mee moet houden!

Walkera Quadcopter

In de Walkera QR X 350 RTF Quadcoptegeef zijn alle nieuwe technische snufjes vewerkt, om vanuit de lucht alles wat op aarde gebeurt, te filmen.

Lees verder

kerstkado

Stuur ons één of meer photos van jezelf of van je dierbaren, voor de herrinneringen altijd te bewaren in een origineel schilderij als cadeau of voor die aan de muur op te hangen, die in zich een beeld of een zin bevat van je keuze, die ineen verstopt is in een optische illusie zichtbaar door elkaar de ogen kruisen. Elke stereogram kost 32€ plus 7€ te wijten aan de verzending.

Lees verder

 

Behalve aan familie en vrienden, geeft men ook vaak een kerstcadeautje uit morele overwegingen (ik krijg ook iets van hem of haar!). Je geeft met Kerst ook vaak een presentje aan mensen die je niet zo goed kent, zoals collega’s of je baas.

Je kunt nog zulke leuke ideeën hebben, het is niet gemakkelijk om iedere keer weer te moeten kiezen tussen persoonlijke smaak en jouw budget. Een idee is niet genoeg en evenmin de wens om iemand anders gelukkig te maken.

Pakjes, strikjes, versierde kerstbomen, de wens om iets voor anderen te doen … het is een prachtige gedachte, maar ook een grote zorg. Het zoeken naar nuttige of betekenisvolle kerstcadeaus bederft soms de kerstsfeer.

Het is geen pretje om hele middagen in drukke winkelcentra te zijn, waar iedereen op zoek is naar hetzelfde! Zo kan een gebrek aan ideeën met Kerst een ware obsessie worden!

 

Een hoofdstuk apart vormen de kerstcadeaus die als relatiegeschenken worden weggegeven om klanten, leveranciers, werknemers enz. aan zich te binden. Ieder jaar en iedere decembermaand zijn de kerstrelatiegeschenken een absolute must voor mensen uit het bedrijfsleven.

Een onontkoombare traditie! Een geschikt kerstcadeau is niet zo een twee drie te vinden. Een kerstgeschenk moet origineel zijn, leuk en het liefst nuttig en betaalbaar. En juist door het kostenaspect kunnen veel goede ideeën niet worden gerealiseerd!

Het beste cadeau idee voor het drukste moment van het jaar, is een origineel geschenk waar je geld aan uit wilt geven zonder originaliteit en persoonlijke smaak uit het oog te verliezen!

Samsung Galaxy Note

De Samsung Galaxy Note 10.1 is een allround onmissbaar technologisch apparaat, waarmee je foto’s en video’s kunt maken en op internet surfen.

Lees verder

Tefal Pierrade Ovation gourmet

Voor zomerse avonden of winter diners met vrienden of familie, is de Tefal Pierrade Ovation gourmet de gezelligste en handigste manier van koken.

Lees verder

grateful dead t-shirt

grateful dead t-shirt

banana kruidenrek

banana kruidenrek

rimowa topas beauty case

rimowa topas beauty case

Bosch-tool speelgoed

Bosch-tool speelgoed

Ketting klok

Ketting klok