De ketting klok, een klok rond je hals te dragen

Wie zegt dat een horloge alleen aan de pols gedragen moet worden? Zou dat ook niet heel mooi zijn om het rond de hals te dragen? Dat zou iedereen graag willen, een zeer geinig en origineel kerstgeschenk voor elke dag.

De antieke kettingsklok begleid u met een bekoorlijke en elegante stijl. De nieuwe en exlusieve design is gemaakt met natuurlijke of gerecycleerd materiaal. Weet je niet wat schenken met Kerstmis?

De antieke kettingklok is een geschikte cadeau voor meisjes: vermengt met oude en nieuwe stijl, om de trend met de laatste mode te houden. Een hele mooie kettingsklok is een originele kerstcadeau, zoals voorgesteld door het beeld: het schenkt helderheid en elegantie, in combinatie met ieder kledingsstijl en geschikt voor elke gelegenheid.

ketting-klok

Dankzij ook aan de lange ketting, die in een comfortabel manier rond de hals gedragen kan worden. Het is heel gemakkelijk te uit te doen, zonder dat aan te scherpen of uit te breiden.

En als je het in je hand houdt, is het verrassend licht. Het is dus een heel prachtige juwelierskunst, die zeer veelzijdig is dankzij de perfecte grootte, met een echt uitstekende montage.

Tegelijkertijd geeft het een gevoel van lichtheid voor de inconsistentie van de serie voor een heel originele verrassing! De antieke kettingsklok is heel mooi om te zien, een vernieuwend en authentiek stuk en is de ideale kerstcadeau voor een geliefde, een vriend, een familielid of een kennis, ...

Het gaat om een ketting die heel veel complimenten krijgt voor zijn uniciteit, dat iedereen leuk vindt, ondanks de leeftijd. Voor accessoiresliefhebbers is het een niet te missen cadeau, die zeker verrast laat.

De antieke kettingsklok is een geweldige accessoire, die met batterijen werkt, ideaal, vooral wie niet zo stipt is! Een klok rond de hals kan niet bekrast zijn, zoals het vaak met een normale polshorloge gebeurt: een stevig maar tegelijkertijd een licht en eenvoudig stuk. Voor de kerst is er geen beter geschenk, betaalbare prijs en een zeer origineel idee, een fantastische look die zeker verschillend is dan een gewone ketting.

Koop online

Ga terug naar kerstcadeaus

bosch-tool speelgoed

bosch-tool speelgoed

rimowa topas beauty case

rimowa topas beauty case

banana kruidenrek

banana kruidenrek

dames swim wetsuit

dames swim wetsuit

kodak houder

kodak houder