Kodak houder om je avonture te filmen

Als je een sportief typ bent en je vindt het heel belangrijk, om een souvenir voor eeuwig te bevaren, dan is de “Action KODAK Essential/Harnais” houder speciaal voor jouw bedacht, een wonderbaar middel om filmpjes te maken, tijdens bijzondere situaties of acties die onmogelijk zijn te fotografeeren of te filmen in een normaal tempo.

Dankzij dit middel kun je inderdaad alles met perfekt realisme vastleggen. Dit produkt is bedacht om je spektaculairste sportieve belevenissen te filmen, je hoeft hem maar aan je lichaam vast te binden, bijv. aan een arm, een been of zelfs aan een schoen, zodat je zeker geen moment van je avontuurlijke watersportbelevenis of skie- of klimprestatie mist...

Hij is stevig, met een dikke dubbele riem van neopreen, en hij is bedacht om een optimale bescherming te bieden, bovendien is hij van een voering voorzien, die zich perfekt aan je Playsport camera aanpast.

kodak-houder

Je kunt van zijn particuliere prestaties overal genieten, want hij is superlicht; 175 gr. Ben je op zoek naar een idee voor een cadeau voor iemand die 18 wordt, of voor een sportief type die van ultra-sports houdt?

Dan is Action KODAK Essential hét idee. Hij maakt van de Playsport camera een uniek middel, want je kunt er nu filmpjes mee maken zoals je dat voorheen niet lukte.

Het zal een welkom geschenk zijn, waarmee je de gegevene zeker verrast, omdat hij dan zijn adrenalinische- top momenten kan herbeleven, dankzij de ongelooflijke realistische beelden.

Een klein dingetje, heel handig en licht, dat je bij iedere gelegenheid kunt gebruiken. Wie had dat nou ooit gedacht, dat je de meest bijzondere acties kunt filmen en dat je je filmpjes daarna met vrienden, familie of buren kunt bekijken?

Een manier om je leukste avonturen weer te beleven, met een perfekt beeld-kwaliteit. Action KODAK Essential is hèt cadeau om je meest inspannende belevenissen vast te kunnen leggen.

Koop online

Ga terug naar 18 jaar cadeaus

trenchcoat

trenchcoat

speed bike fitnessfiets

speed bike fitnessfiets

daniela farah ring

daniela farah ring

maroo awanui beschermhoes

maroo awanui beschermhoes

helicopter spy cam

helicopter spy cam