Lisa Broek Brax Raphaela, een broek met eigen uitstraling

Unieke kledingstukken ontwerpen is de missie van Brax. Ieder kledingstuck heeft dus z’n eigen uitstraling, die zoveel origineel als in de mode is. Brax lost dus een heel groot probleem op, namelijk het kopen van een cadeau voor een vrouw.

Het is natuurlijk nooit makkelik om kledingstukken te kopen, zeker niet als de gegevene een vrouw is, omdat vrouwen heel kieskeurig zijn en alles tot in de kleinste verschillende details bekijken: een kledingsstuk moet in de mode zijn, en bovendien goed getaillerd zijn.

Daarom is de Lisa Broek Brax Raphaela zo geschickt als Valentijnscadeau. Je zult je vrouw of partner hiermee zeker met plezier verrassen. Dit is een uniek model met rosenprint, die aan de het herfstseizoen doet denken, met al die warmen kleuren: zwart, zachtroen en romantisch apricot.

lisa-broek-brax-raphaela

De print is op licht glanzend en vooral zacht katoen-fluweel aangebracht. Het merk Raphaela is zeer attent op de kleinste details, waardoor alle keldingsstuckken ook zo lekker aan voelen.

Deze broek is bijvoorbeeld van subtiel klinknageltjesbeleg aan de zakken voorzien. Aan de achterkant is deels een elastiche band aangebracht, zodat de passvorm altijd zo goed mogelijk is en de broek als gegoten past.

De broek van Brax Raphaela is in de maten van 20 tot/met 52 verkrijkgaar. De binnenbeenlengte is ongeveer 81cm, en in K-mt ca. 75cm. De zoomwijdte is ca. 40cm.

Brax Raphaela gebruikt materialen van de beste qualiteit, en deze broek is van 98% hoogwaaardig katoen gemaakt, met maar liefsts 2% elasthan, om de broek een lekkere pasvorm te geven.

De broek is makkelijk in de wasmaschine wasbaar. Een kleurrike broek om niet ongezien het pad op te gaan. Dit is echt wat een vrouw zich als valentijnscadeau verwacht, iets dat haar aan je lievde voor haar doet denken.

Valentijn is dan misschien wel een commercieel feest, maar de liefde die je aan je partner wilt laten zien, heeft geen tijd en geen dag, je kunt het haar altijd wel tonen en herhalen.

Als je op zoek naar unieke kledingsstukken bent, kun je je dus gerust naar Raphaela Brax richten, een vertrouwbaar merk die mode, qualiteit en design samestelt.

Koop online

Ga terug naar valentijnscadeaus