Eindeloos combinere met de kleurrijke rok van Luisa Cerano

Zomer betekend vrolijke, felle kleuren, die goed bij be vakantie-stemming passen. De rok van Luisa Cerano past dus heel goed bij deze atmosfeer. Hij is in de leukste en vrolijkste zomerkleuren bedacht en ontworpen, een regenboog van geel, rood, wit en hemel blauw, die aan een relaxde vakantie in een exotisch land doen denken.

De Luisa Cerano rok is een prachtig kledingsstuk om voor jezelf te kopen. Maar wil je bijv. iets leuks als geschenk geven, aan een vreindin, zus of aan je moeder, heb je hier een eenvoudige oplossing, omdat je niet naar de winkel hoeft, om deze rok te kopen.

Een eenvoudig kado online tip, dus, die je vakantie mood ook na de zomer weer terug brengt. Het is een makkelijk kledingsstuk die je met bijv. een hempje of blouse kunt combineeren, met of zonder leggings eronder, en een paar kleurijke of zwarte sandalen of flipflaps, die je outfit dan echt helemaal afmaken.

luisa-cerano-rok

De rok is rechtvallend ontworpen en zoveel geschikt om op kantoor te gaan, als voor de hele dag te worden gedragen. Op het strand met je bikini erover wordt de rok van Luisa Cerano een echte eye-catcher.

Anfin, met een zwart hempje en hoge hakken word deze rok ook nog een avonds kledingstuk, waarmee je gerust uit kunt gaan om op een chique strand party te stralen.

De Luisa Cerano rok is verkrijgbaar in de maten 38 tot en met 40. Hij is van 93% viscose en 7% elasthan gemaakt. In de taille van deze rok zitten een overslag en een elastieke band, zodat de rok echt lekket aan woeldt.

De rok van Luisa Cerano, een merk die vanzelfspreken als garantie van hooge qualiteit en mode staat, is een verrassend kledingsstuk om iemand die je lief hebt cadeau te geven, omdat je echt heel veel mogelijkheden kunt creeëren, om het goed te combineren. Laat je fantasie doorwerken, verrass jezelf en andere met een nieuwe combinatie…niemand zal merken dat het eyecatcher-kledingsstuk altijdhetzelvde is.

Koop online

Ga terug naar online cadeau