Vrolijk afstuderen dankzij de jersey top

De kleding die je aan hebt zegt weel meer van je, als je denkt. En kan zelfs je eigen humeur veranderen. Iemand die bijv. met kleurige kleren het pad op gaat, straat natuurlijk vrolijkheid uit.

En als je je zelf lekker in je eigen kleding voeld, merken de mensen om je heen het ook. Kleur en felle tinten maken meteen vrolijk en kunnen een saaie of donkere dag in een positive zonnige dag om toveren.

Deze super mooie jersey top heeft een vibrante bloem print en is een ideaal afstudeer cadeau. Als iemand eindexamen heeft, moet-ie zich per se goed in z’n vel voelen, om relaxed het lokaal in te gaan.

manon-stripe-floral-boatneck-top

Dit kan door de juiste kleding te dragen. En de leraren zullen ook vrolijker worden, door zo’n positive uitstraling. De Manon Stripe floral boatneck jersey top heeft korte mouwen en is een heel origineel item om als afstudeer cadeau te geven, nog beter als de gegevene het al voor deze zo belangrijke dag krijgt.

De jersey top kan met een leuk paar skinny jeans gecombineerd worden, en de kleurmogelijkheden zijn taalrijk. Je kunt er bijv. ook enkellaarzen bij aan trekken, voor een heel chique look.

De Manon Stripe jersey top is van 96% polyester en 4% elastane, voor de beste pasvorm op elk lijf. Het is 61cm lang en je kunt hem ook in de waschmaschine wassen, maar dan wel met een niet te sterk programma.

De kleuren navy en citrus zijn al helemaal in de mode en met (skinny)jeans heel goed te combineren. Geef geen grenzen aan je fantasie en verzin iedere dag nieuwe outfit combinaties.

Voor je einexaam kun je hem misschien in een casual-chique manier dragen, met bijvoorbeeld een zwarte skinnybroek en gele of lichtbaluwe ballerina’s eronder. Met zo’n leuke en opvallende jersey heb je eigenlijk geen accessoires nodig, lekker handig dus, vooral als je een beetje nerveus voor je examen bent en niet te veel aan andere dingen wilt denken. Je eindexamen zullen dan heel gemakkelijk doorgaan en een leuke herinnering laten.

Koop online

Ga terug naar cadeau afstuderen

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note

Babybyorn Air Buikdrager

Babybyorn Air Buikdrager

Rosenthal Andy Warhol Empire vaas

Rosenthal Andy Warhol Empire vaas

Fischer Prince Luv U Zoo Jumperoo

Fischer Prince Luv U Zoo Jumperoo

Maisto R/C Rock Crawler

Maisto R/C Rock Crawler