iPad en iPad in de watten met de Marco Awanui Beschermhoes

Technologie gaat voord en wij doen gewoon mee! Iedereen heeft tegenwoordig een iPad of een iPad 2, en vooral jonge mensen vinden het super, om d’r allemaal gadgets ervoor te kopen.

Een van deze gadgets is onmissbaar: een hoes om de iPad te beschermen. Want zo’n duur apparaat verdient wel een goede bescherming om in de watten te zitten. Als je je in de gelegenheid vindt, een verjaardagscadeau voor iemand te moeten kopen, is de Maroo Awanui beschermhoes vast en zeker een top scorer.

De Maroo Awanui Beschermhoes heeft een prachtig ontworpenm modieus design. Terwel de achterkant van zwart leer is voorzien, is de voorkant een combinatie tussen de elegantie van leer met graffiti-invloeden. iPads moeten gemakkelijk meegenomen worden, voor deze rede is de beschermhoes voorzien van een comfortabel handvat.

maroo-awanui-beschermhoes

Op dit manier kun je je favoriet technologis apparaat overaal zorgeloos vervoeren: op reis, in het vliegtuig…Het is bijna zonde om hem in een koffert e stoppen! De iPad zit in de Awanui hoes inderdaad van alle kante beschermd, omdat het als samenspel van hoogwaardig leer en nylon is ontworpen: dit zorgt ervooor dat er geen krassen op je gelievde iPad komen.

De binnenkant vand de hoes is voorzien van rubberen bumpers, die de hoeken van de iPad extra beschermen. Op dit manier hebben schokken en stooten geen effekt. De nieuwe iPad word meteen ingeschakeld, zodra je de Marco Awanui beschermhoes openslaat.

Dan is-ie ook al klaar voor gebruik en kun je meteen an de slag met alle funkties, die je iPad bied. Maar deze hoes kann ook als erg handige standaard omgetoverd worden, als je hem ondere de iPad omslaat.

Je kunt zelfs uit twee verschillende posities kiezen, om optimaal je films en foto’s te kijken en van al je games te genieten, zonder verwelende schaduws op het scherm. De Maroo Awanui is natuurlijk voorzien van uitsparingen, dankzij je van de onmisbare poorten en camerales altijdt gemakkelijk gebruik kunt maken. Een geschikt verjaardagscadeau, want niets is cooler als een hoes om de nieuwe iPad en iPad 2 te kunnen beschermen.

Koop online

Ga terug naar verjaardagscadeaus