Een mouwloze spjikerjack voor stoere en lieve meisjes

Voor meisjes is er een grote keuze wat kleding betreft. Van lief tot stoer er is voor iedere smaak wel iets te vinden. Zo is er nu ook dit spijkerjack zonder mouwen. De Jeans stof maakt dat het er stoer uitziet, zoals ook de rafeltjes bij de mouwinzet.

Maar door de gebloemde voering, de rozet op het borstzakje en de verschillende soorten drukknopen krijgt het spijkerjack weer iets schattigs. Het is makkelijk aan te trekken door de ruime mouwinzet.

De armen blijven vrij waardoor er meer bewegingsvrijheid is. Mexx staat natuurlijk bekend voor hooge qualiteit, en dit spijkerjack heeft een leuk prijsje zodat het ook een idee kan zijn voor een verjaardagscadeau voor een vriendin, die net een dochtertje heeft gehad.

mouwloos-spijkerjack

Of bijvoorbeeld ook een hartsvriendin van school, als je dochter niet weet wat ze voor haar beste vriendin voor haar verjaardag kan kopen. De maten gaan van 74 tot 92. Dit jack zonder mouwen is 100% van hoogwaardig katoen, dus het is prettig dragen.

Door de stevige stof en de voering geeft het genoeg beschutting voor als er een wat frisser windje staat. Het kan dus al snel gedragen worden bij redelijk nederlands weer.

De schoudertje en de rug blijven warm, wat voor kleine mensjes heel belangrijk is. Bovendien kan het kind zorgeloos spelen, zonder bang te zijn, dat het jackije lelijk wordt, omdat het item stevig is ontworpen.

En zoals ook bij volwassen mensen een kledingstuk van jeans altijd kan, zo is dat ook voor kleine meisjes. Een broekje of rokje eronder en klaar. Ook het wassen van dit spijkerjack is geen probleem, het kan gewoon in de wasmachine.

Dit stoere, lieve spijkerjack zonder mouwen is echt een handig kledingstuk. Kleine meisjes zullen het met plezier dragen door de bewegingsvrijheid die ze behouden. En voor de moeder of de vader is het handig, omdat het makkelijk aan te trekken is. En het staat, met wat voor combinatie dan ook, altijd leuk.

Koop online

Ga terug naar kado's voor vriendin

Tefal Pierrade Ovation gourmet

Tefal Pierrade Ovation gourmet

Lisa Broek Brax Raphaela

Lisa Broek Brax Raphaela

Mydays duikcursus

Mydays duikcursus

Vivienne Eastwood bas-relief oorbellen

Vivienne Eastwood bas-relief oorbellen

Manon Stripe Floral Boatneck Top

Manon Stripe Floral Boatneck Top