De duikcursus van Mydays is een droom die waar wordt

Zou je ook de wereld onder water wel is willen onderzoeken? Ben je ook nieuwsgierig geworden door enthousiaste verhalen van vrienden die over hun snorkel- en duik avonturen vertellen, dan is nu het moment daar om een duikcursus te volgen.

Bij Mydays, in de buurt van Zuidbroek, heb je de mogenlijkheid om te leren duiken onder professionele begeleiding . Er zijn cursussen voor alle leeftijden al vanaf tien jaar.

Wil je is iemand verrassen met iets heel speciaals, dan is deze duikcursus een uniek kado. De cursus bestaat uit 5 theorie lessen van een half uur. Daarna krijg je 6 duiklessen van een uur in een binnenbad en dan nog 4 lessen van een uur in buitenwater.

mydays-duikcursus

De PADI (Junior) open water diver heeft een speciaal ontwikkeld programma dat een van de populairste ter wereld genoemd mag worden. Bij de duikcursussen van MYDAYS staan de professionele intsructeurs voor kwaliteit en veiligheid.

Gedurende de cursus wordt de nadruk gelegd op veiligheid en duikvaardigheid, maar ook terminologie komt aan de orde. En een ander belangrijk punt dat je niet uit het oog moet verliezen is natuurlijk dat je plezier beleeft aan het duiken.

Op de cursus wordt je voorzien van een snorkel en een perslucht set en je krijgt ook een ODW Kit. Je hoeft zelf dus alleen maar je badpak en een baddoek mee te nemen.

Verder hoef je niks aan te schaffen. En dan nog iets wat ook niet onbelangrijk is, aan het eind van de cursus als je het programma afgerond hebt krijg je een officieel duik brevet.

Deze geeft je de bevoegdheid om te duiken. Nu kun jij ook de wereld die onder water is gaan verkennnen. Zelf waarnemen waar je vrienden het over hadden of wat je tot nu toe alleen op de televisie hebt kunnen zien. Een droom wordt waar.

Koop online

Ga terug naar unieke cadeaus