Hip de winter in met de New Era DWR Dog Ear Houston Astros

Voor elk wat wils: als je een cadeau moet kopen, ben je bij de online winkel van Brand 4 Less op de goeie plek. Hier kun je echt alles vinden, wat cadeau- ideen betreft, dus geschenken voor iedere gelegenheid en voor iedere smaak.

Deze online winkel staat al een hele tijd bekend voor z’n professionaliteit, en biedt bijzondere en stijlvololle cadeau artikelen. Je krijgt altijd hoge korting op topmerken, en als het produkt niet bevalt heb je 100 dagen tijd om het te ruilen.

Kies en bestel een van de talrijke produkten, die Brand 4 Less aanbiedt. Bijv. de New Era DWR Dog Ear Houston Astros 10404842, een hip en vrolijk petje met oorverwarmers.

new-era-dwr-dog-ear-houston-astros

De rode kleur van dit warme petje zorg ervoor, dat je –of de gegevene- komende winter al helemaal in de mode bent. Het is bovendien een bijzonder en ook uniek cadeau, waar de gegevene vast en zeker vrolijk van wordt.

Het petje is in de maten 7, 6 7/8, 7 1/4 en 7 1/8 verkrijgbaar. Je kunt via Ideal, Paypal of met je eigen creditkard betalen, zodat alles zo veilig en makkelijk mogelijk is.

Als het bedrag niet hoger als 400€ is, kun je bovendien achteraf betalen. Een van de “plus punten” van Brand 4 Less is z’n makkelijk bereikbare klantenservice, die je via mail of telefoon kunt bereiken.

Dit hippe rode petje met cap is een verrassend gadget, die je bij iedere gelegenheid aan een vriend, broer of hippe collega als cadeau kunt geven. De zonnige uitstraling van de cap geeft zelfs aan de meest sombere winterdag een vrolijke tintje, en zorgt er ook nog is voor dat je lekkere warme oren houdt.

De vulling is zo zacht en warm, dat de gegevene er in koude dagen zeker plezier mee heeft. Geen saaie wintermutsen meer, de New Era DWR Dog Ear Houston Astros heeft het helemaal.

Koop online

Ga terug naar cadeau artikelen