Technologie in je handen dankzij de Nintendo 3DS Cosmos

De Nintendo 3DS Cosmos Black is het pocket-formaat van de hoogste technologie. Hiermee kun je op een 3,5” scherm in 3D gamen zonder dat je een bril op moet zetten.

En je mag zelf bepalen of je 2D of 3D spelen wilt doen. Dankzij een slider kan het 3D effekt ook nog versterkt of verzwakt worden, zodat je je perfecte gaming style creeërt.

Deze Nintendo 3DS is een top communie cadeau, omdat het geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar...en ouderen vinden het trouwens ook leuk, om stiekem te gamen.

nintendo-3ds-cosmos

Op deze Nintendo zitten meerdere software die al van te voren geïnstalleerd zijn, dit betekend dat je al meteen van je favourite games kunt genieten. En alle spelletjes die je voor de NDS hebt gekocht kun je ook op de 3DS gebruiken.

Om te beginnen hoef je maar op de HOME-knop te drukken om direkt in een wereld van entertainment terecht te komen. Laat je verrassen door de talrijke mogelijkheden van deze technologische uitvinding, zoals de Augmented Reality, om spelen tot leven te laten komen, de Nintendo 3DS Camera, om foto’s te nemen, en de Nindendo 3DS Sound, waarmee je geluiden zelf kunt bewerken.

Het Dagboek is handig om bij te houden hoeveel je op de dag loopt en om daarna je spelgeschiedenis te bekijken. Met de Nintendo 3DS kun je zelfs met behulp van een foto je eigen Mii-personages maken, en die vervolgens aan de Nintendo 3DS van een vriend versturen.

Om alle Mii personages te verzamelen gebruik je de StreetPass Mii-park, waar je de informatie over andere spelers kunt bekijken, en ook te weten kunt komen waar ze vandaan komen.

De Nintendo 3DS Cosmos weegt maar 226 gram en is voorzien van 2 schermen, het bovenste kan 3D beelden tonen (je kunt dit effekt dankzij een slider uitzetten of versterken), terwijl het onderste een 3” touch screen is.

Het knoppenlayout van de Nintendo 3DS Cosmos is vernieuwd, met ook een slidepad. Met de 2 VGA camera’s aan de buitenkant kun je 3D foto’s maken, bovendien is er aan de binnenkant ook nog een camera.

Er is een slot voor SD-kaart, een ingebouwde microfoon en een motion- en gyrosensor. Bovendien kun je Wi-Fi ontvangen. Daarom is de Nintendo 3DS Cosmos een top idee als cadeau voor jonge mensen die van gamen houden.

Koop online

Ga terug naar communie cadeaus