Upgrade je computer dankzij de OCZ Vertex interne SSD

Bewaar je belangrijkste daten en files veilig met de OCZ Vertex interne SSD van 2,5”. Met deze harde schijf behaal je 530 MB/s overdrachtsnelheid, hierdoor kan je computer veel sneller werken en de optimale omstandigheden die de schijf biedt, zorgen voor optimale prestaties.

De Vertex 3 Series SSD harde schijf is natuurlijk energiezuinig, zowel als efficiënt . Zo een betrouwbaar geheugensisteem is dus een perfekt kado voor een vriend, geeft niet of hij een computer freak is, want een goeie harde schijf is altijd erg handig om belangrijke daten te bewaren.

Documenten, foto’s, video’s, en alles wat niet gewisst mag worden, kan dankzij deze SSD op de computer bewaart worden. Wanneer je je computer met een SSD harde schijf van de OCZ upgradet, verbeter je de prestaties van de computer zelf en dat betekend veel efficiënter werken voor jou.

ocz-vertex-interne-ssd

De computer kan dan veel sneller starten en werken. Bovendien is het veiliger om documenten op verschillende schijven op te slaan, dan heb je minder kans om daten te verliezen als de vaste schijf van de computer stuk gaat.

De Vertex 3 Series SSD heeft een uitstekend hoge overdrachtsnelheid: de maximale leessnelheid is 530 MB/s, terwel de maximale schrijfsnelheid 450 MB/s is. Heel veel geheugen in een heel klein toestel, want de SSD harde schijf van Vertex is maar liefts 9,98 x 6,96 x 0,93 cm groot.

Deze SSD wordt met een garantie van 2 jaar gelewerd. Bovendien, kun je binnen 14 werkdagen het produkt terug sturen en het geld terugkrijgen wanneer je niet met je koop tevreden bent.

Dit vertelt veel over de vertrouwbaarheid van Vertex over zijn produkten. De OCZ Vertex 3 Series harde schijf krijg je met een Solid State Drive Upgrade Kit en een heel handige zwarte etui, om de SSD en alle belangrijke daten die daar in zitten, in de watten te zetten.

Dit produkt is aan te raden, als je een cadeau voor iemand moet kopen, om dat OCZ Vertex niks aan het toeval laat, zodat je zeker een goed indruk op de gegevene geeft.

Koop online

Ga terug naar kado's voor vrienden

Daniela Farah Ring, vrouwelijk en vroolijk

Alle krouwen houden van kleding, maar nee, die zouwen zij zelf moeten passe. Een weekendje uit ook liever niet, wie vind daar tijd voor. Keuken spullen, daar heeft zij al de keuken vol van!

Dus, wat vind je van een sierraad? Daar heb je een hele grote keuze aan, bovendien staan sierraden iedere vrouw schitterend. De Daniela Farah ring, uit de voorjaar-zomer Yoox collectie is origineel en de gegevene zal je zeker niet vergeten!

daniela-farah-ring

De ring is van metal ontworpen en is twee cm hoog en 2 cm breed. HIj heeft een prachtig goud effect, die aan de hand van je vriendin wonderbaar glanzd. De Daniela Farah ring bestaat bovendien uit een stuck, zonder lastige applicaties, die per ongeluk af kunnen breken.

Een cadeau die een leven lang mee gaat, dus. Daarom is dit een ideaal vrouwen cadeau, die uw vriendin of partner vast en zeker zouw wardeeren. Handen zijn inderdaad een van de mooiste lichaamdelen van een vrouwelijk lichaam, dus waarom het niet met zo’n elegant lichtpunt waarderen?

Als u nou op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, naar een valenijnscadeau, een kerstcadeau of zomaar iets om de gegevene te laten zien, dat u van zij houdt, kunt u gerust voor deze schitterende ring uit de collectie van Daniela Farah kiezen.

Het is inderdaad een ring met moderne uitstraling, die voor alle leeftijden geschikt is, zovel jonge meisjes als wat oudere vrouwen. Vrouwelijk en vroolijk, de Daniela Farah ring is een schitterend betaalbaar cadeau, vaarmee uw vriendin of partner zich zeker onbetaalbaar gewardeert mee gaat voelen, iedere keer dat zij hem ziet.

Daniela Farah let in der daat op de hoogste en actuele trends, waardoor een sierraad uit deze collectie zeker bij uw gelievde slaagt. Want wrouwen weten zeer goed wat zij willen, en de Daniela Farah ring is een beweis, dat je van haar houdt.

Koop online

Ga terug naar vrouwen cadeaus

maroo awanui beschermhoes

maroo awanui beschermhoes

helicopter spy cam

helicopter spy cam

t-mobile prepaid standard

t-mobile prepaid standard

excellent ondernemen met nlp

excellent ondernemen met nlp