Originele geschenken voor iedere gelegenheid

Er is altijd een moment waarin we graag een origineel cadeau zouden willen hebben. Iedereen vindt het leuk, om iets bijzonders te krijgen, dat bij hem/haar past, maar we willen wel rekening houden met de kosten, daarom hebben we soms weinig ideen, als we een speciaal cadeau willen kopen.

Het is niet makkelijk, om originele geschenken te vinden, die verrassend en interessant zijn, en zonder het budget te vergeten. Maar, het is bekend dat we niet altijd zien, hoeveel mogelijkheden er zijn, om iets te vinden, dat juist dat extra heeft.

Met een beperkt budget kun je op internet onbeperkt verrassende ideeën vinden, bijv. Sirds, dat zijn geprinte optische illusies. Dit bijzondere cadeau-idee kan met een persoonlijke foto of een plaatje, dat voor de betrokkene een speciale betekenis heeft, ontworpen worden.

Teague Pendant Necklace

De Teague Pendant Necklace is geïnspireert op Art Deco, hij is dus ideaal als je originele geschenken wilt geven en doet iedere vrouw schitteren.

Lees verder

originele geschenken

Rolex iseen polshorloge van zwitserse makelarij. Deze staat bekend voor de kwaliteit, prestige en hoge prijzen van de produkten Rolex zijn een status symbol geworden, en het incomst van de makelarij is ca. 4 mld euro per jaar.

Lees verder

 

We kunnen allerlei soorten beelden gebruiken, om originele cadeaus te maken, die door een optische illusie de persoonlijke geschiedenis van de gegevene vertellen. De bruid, de bruidegom, de doop van een kind, een dertigste of veertigste verjaardag, een diploma enz.

Als het kado goed gekozen is, zal het zeker welkom zijn. Geschenkideeën kunnen iets belangrijks geven: als je in de foto bijv. de geschiedenis van de gegevene verteld, kan hij/zij het aan het muur in huis of op buro hangen, en aan dat bepaalde moment terug denken.

Met trots zal men dit aandenken aan iedereen laten zien; vrienden, familie, collega’s, klanten...Een geschenk dat echt een betekenis heeft en uit het leven van de gegevene is gegrepen.

Headphones Los Angeles Lakers

Een opvallende manier om naar muziek te luisteren en te bellen is de Skullcandy Headphones van de Los Angeles Lakers editie op te zetten.

Lees verder

 

Bovendien zijn het technologische geschenken, zeker uniek en niet in gewone winkels verkrijgbaar: het voordeel van op internet kopen is dat de meeste mensen hier niet aan denken, dus weinig kans dat er nog iemand met een zelfde kado komt.

Dieren, mensen, gebeurtenissen, dingen, abstracte tekeningen kunnen het startpunt zijn, van een fantastisch origineel kado idee, dat je uit je eigen archief kunt halen. Je hoeft ook geen standard beeld te kiezen, omdat stereograms op eigen smaak worden ontworpen.

Erg handig dus, als er iemand sceptisch is en dit soort beelden nog nooit heeft gezien. Het verrassende is dat dit soort bijzondere kadotips in winkels en op internet niet makkelijk te vinden zijn, zodat het zeker uniek is en alle aandacht krijgt. En bijzonder geschenkidee ontwerpen en maken is niet zo makkelijk, maar kan wel héél erg verrassend zijn.