De vijver beschermen dankzij de Pond Protector

Eigenaren van een vijver willen natuurlijk het beste ervan maken, een droomvijver met kristalhelder water, veel gezonde vissen die er veilig in zwemmen en mooie gekleurde planten, die niet alleen decoratief zijn, maar zelfs onmisbaar.

Helaas staan er vaak reigers en katten op de loer. Om dit te voorkomen, is er nu Pond Protector, een beschermprodukt, dat speciaal tegen reigers en katten is ontworpen.

Pond Protector beschermt de vijver elektronisch tegen ongewenste bezoekers, zoals deze dieren kunnen zijn. Als je cadeau tips voor een gelegenheid nodig hebt, is de Pond Protector een erg geschikt idee, voor een vriend, kennis of iemand die in zijn tuin een vijver heeft of van plan is er één te ontwerpen.

pond-protector

Een vijver onderhouden is een leuke hobby en je wilt er natuurlijk alles aan doen, om die zo goed mogelijk te ontwikkelen. Pond Protector help hiermee, omdat het een efficiënte methode is, om dieren uit de buurt van de vijver te houden.

De Pond Protector bestaat uit ongevaarlijk schrikdraad, die je langs de rand kunt spannen om ongewenste dieren bij de vijver weg te houden, zodat ze de vissen er niet uit kunnen vissen of de planten kunnen beschadigen.

In de verpakking van de Pond Protector krijg je ook een transformator, 10 kunststof staanders, connectoren en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Pond Protector is geschikt voor een vijverrand van 40 meter, want het product wordt met 80 meter schrikdraad geleverd.

Er is dus voldoende draad om een vijverrand van 40 meter met een dubbele draad te beschermen. De uitbreidingsset is er om een vijver met 80 meter rand te omranden.

Met een innovatief produkt als Pond Protector kunnen alle vissen dus voortaan veilig zwemmen en er bestaat ook geen gevaar meer voor die prachtige water lelies, die je met zo veel zorg hebt laten groeien. Dankzij Pond Protector kun je rustig van je vijver blijven genieten.

Koop online

Ga terug naar cadeau tips