Originele promotie cadeaus en promotie cadeau idee

Gadgets en promotie voorwerpen zijn een mooie manier om bekendheid te geven aan je bedrijf en je bezigheden. Daarom worden promotie cadeaus een steeds spitsvondiger manier van marketing en geen simpel voorwerp om zomaar aan klanten, leveranciers en kennissen te geven.

Door een opkomende strategie om de markt te analiseren en de mogelijkheid om goed gerichte reclame te brengen wordt door de  marketing de aard van het promotie cadeau steeds belangrijker.

Hoe een artikel te kiezen dat het bedrijf  zal kunnen vertegenwoordigen op een plek waar, als alles goed is, wij niet persoonlijk aanwezig zullen zijn en dat toch onze boodschap kan overbrengen?

3d schilderij maken

Kiss is een engels woord, wat in het nederlands kus betekend. Kiss is een gebaar van liefde en bestaat uit het contact van de lippen van een persoon met een deel van het lichaam van een ander persoon: Bij het contact krijg je meestal een geluidje wat komt door een lichte zuigbeweging van de lippen van degene die kust.

Lees verder

 

Hoe kan het het sterke punt worden van promotie initiatieven en nieuwe concrete mogelijkheden vergaren. Om te beginnen moet er zonder twijfel een produkt gekozen worden dat niet meteen in de vuilnisbak verdwijnt maar iets wat nuttig kan zijn voor de ontvanger.

Brochures of vaak ook van die hebbe-dingetjes lijken op het eerste gezicht erg welkom, maar meestal wordt het snel weggedaan. Het objektief van promotie kados is echter ook om zo lang mogelijk mee te gaan en gezien te worden!

Zonder twijfel is het meest doeltreffende promotie kado een nuttig voorwerp die de ontvanger ook goed kan gebruiken. Voorwerpen die op kantoor bewaard kunnen worden, bijvoorbeeld, hebben het voordeel meerdere keren gezien te worden en laten de naam van het bedrijf dat gepromoot wordt goed in zicht met het resultaat dat ze ook aan andere klanten die langs het kantoor komen bekendheid geven.

En dus als het gift idee dat is omgezet in cadeaus voor de promotie in de smaak valt en wat oplevert voor de ontvanger zal dat zeker een goed effekt hebben op de reclame die we daarmee krijgen.

 

Het ideale promotie geschenk moet niet overweldigend zijn en ook geen voorwerp dat gauw kwijtraakt zoals een pen of iets dat opraakt zoals een bloknoot met de naam van het bedrijf of ook de pen zelf.

Het beste is iets blijvends, zoals bijvoorbeeld een mooie poster voor aan de wand, daar hoeft verder niks aangedaan te worden en kan een kale muur mooi maken en door z'n originaliteit en de promotionele gave de aandacht blijven trekken ook na langere tijd, vooral aan hen die het voor de eerste keer zien als ze binnenkomen.

Zoals alle bedrijfs- presentjes moet ook voor een cadeau voor de promotie de financiele kant bekeken worden: er moet dus een budget berekend worden voor het ontwerp en voor de produktie, er rekening mee houdend dat er een bepaalde hoeveelheid gemaakt moet worden zodat het de moeite is om ze te verspreiden. Hoemeer er verspreid worden des te efficienter de kados voor de promotie worden en het promotie opbouwt.