Relatiegeschenken voor originele bedrijven

Vroeger waren relatiegeschenken iets voor grote bedrijven die omvangrijke marketingacties wilden starten. Met de komst van internet is dit nu ook mogelijk voor kleinere bedrijven, zoals familiebedrijven.

Wat houden deze innovatieve relatiegeschenken in?

Om het meeste rendement uit deze relatiegeschenken te halen, moet het bedrijfslogo de hele dag goed zichtbaar zijn. En wat is beter zichtbaar dan een origineel schilderij in het kantoor of in de hal van uw klant of leverancier? Stereogrammen zijn geen gewone schilderijen, maar tweedimensionale afbeeldingen die de optische illusie van een driedimensionaal beeld weergeven. Met deze innovatieve schilderijen vestigt u de aandacht op uw bedrijfslogo. Dit moderne relatiegeschenk in uw kantoor zal de bedrijfscultuur versterken. Uw bedrijf krijgt een professionele uitstraling bij klanten en leveranciers. De intrinsieke optische illusie van dit relatiegeschenk vormt bovendien een spel. De kunst is om te ontdekken welke afbeelding er achter de fotostructuur schuil gaat.

Waarom het een goed idee is

Het concept van een premium gift (giveaways zoals een sigaretaansteker of sleutelhanger) met opgedrukt logo of bedrijfsnaam als relatiegeschenk is niet meer van deze tijd. Een stereogram behoort echter tot de categorie van complexere en innovatieve reclameartikelen. Stel, u wilt een nieuw product of dienst op de markt brengen. Wij kunnen een relatiegeschenk ontwerpen waarin de betekenis of moraal van het nieuwe project verborgen is. Een afbeelding van bankbiljetten of munten suggereert besparing, een snel voertuig vertegenwoordigt het idee van snelheid enz. Het is ook mogelijk om een tekst of foto van de producten in te voegen of een foto van het eigen bedrijf.

En dat is niet alles …

Deze moderne relatiegeschenken hebben velerlei toepassingen … zoveel als u maar kunt bedenken. Een paar voorbeelden. U trekt meer nieuwsgierige bezoekers naar uw beursstand en verhoogt daarmee de zichtbaarheid van uw bedrijf. Gratis publiciteit voor uw bedrijfslogo via mond op mondreclame van nieuwsgierige bezoekers. Relatiegeschenken motiveren verkopers, distributeurs, contactpersonen, trouwe klanten enz.

Wat kost een stereogram?

Dit relatiegeschenk kost € 32,00 + € 7,00 verzendkosten (slechts € 1,00 voor iedere extra zending). Raadpleeg voor bestellingen van meer dan 3 eenheden onderstaande tabel (prijzen inclusief BTW):


Aantal Prijs in euro’s
(per stuk)
Verzendkosten in euro’s
Van 1 tot 3 32 Van 7 tot 9
Van 4 tot 10 29 Altijd 10
Van 11 tot 100 26 Gratis
Van 101 tot 1000 23 Gratis
Meer dan 1000 stuks Nader overeen te komen Gratis

Voor grotere aantallen of informatie over leveringstijden kunt u een prijsopgave ontvangen via email of faxnummer +39-0522-015010