Een kleurijke ring voor je vriendin

Een kleurig lichtpuntje aan je hand, dat is iets waar veel vrouwen van houden. Als je je vriendin of parter wilt verrassen, bestaat er geen betere oplossing dan deze door Heine ontworpen ring als geschenk te geven.

Een ring als cadeau schenken, is bovendien symbool van echte, diepe liefde, die eeuwig duurt. De ring bestaat uit gerodineerd sterlingzilver (925), waarop verschillende modellen zirkonen zitten.

De zirkonen zijn syntetisch en heel kleurrijk, en allen afzonderlijk in vatting. Een geschikt cadeau voor je vriendin bedenken, dat kan een hele moelijke taak zijn, omdat je misschien bang bent om haar teleur te stellen.

ring

Dit zal met deze ring uit de Heine collectie vast en zeker niet gebeuren. De ring is in de maten 16 t/m 20 verkrijgbaar, je hoeft dus alleen de juiste breede van je vriendins vinger te ontdekken en de ring kan zo besteld worden.

Het moderne en opvallende design maakt deze ring bijzonder, en je vriendin zal zo begrijpen, dat zij voor jouw net zo speciaal is. De hoogwaardige kwaliteit van het produkt maakt het helemaal af. Waardeer de kostbare momenten met je partner.

Met een persoonlijk cadeau als deze ring, waar je ieder moment van de dag naar kunt kijken, zal ze de leukste momenten met jouw iedere keer weer kunnen herinneren. Bovendien wordt je dankzij de kleurijke zirkonen altijdt vrolijk.

Het is een sierraad dat voor iedere gelegenheid geschikt is, zij hoeft het dus nooit af te doen, integendeel, het is met alle kledingstukken en outfits heel goed te combineren. Het is maar een klein cadeautje, maar dat staat voor hele grote liefde.

De kleuren en lichtstralen, die de zilverkleurige ring uitstralen, benadrukken wat je van haar denkt. Als je dus design, liefde en verrassing wilt combineren, heb je hier de oplossing: het lichtpuntje aan je vriendin’s hand zal haar schitterende glimlach nog beter doen uitkomen.

Koop online

Ga terug naar kado's voor vriendin