Onmissbare technologie in de Samsung Galaxy Note

Tegenwordig kan niemand meer zonder tablet werken en deze technologische uitvinding is nu ook bestanddeel van het leven van mensen van nu, die overaal up-to-datet moeten zijn.

Er bestaaan een heeleboel soorten tablets en kiezen kan misschien niet zo makkelijk lijken. Daarom is het beste om te doen, alle modellen te vergelijken en aan het eind pas kiezen, welke op de beste manier je behoefden vult.

Het licht eraan wat je ermee wilt doen, of in interet surfen, video’s en filmen kijken of opnemen, foto’s maken en verwerken, e-mails sturen of als e-book gebruiken. De Kerst is de perfecte gelegenheit om de Samsung Galaxy Note 10.1 als geschenk te geven.

samsung-galaxy-note

Grote belangrijke Kerstcadeaus horen nou eenmal bij zo’n belanrijk feest, die natuurlijk ook goed gefierd en gewardeerd moet worden. Een tablet is daarom een ideale oplossing, die zeker verrassend en vooral welkom is, omdat-ie tegenwordig zo nuttig en zelfs bijna onmissbaar is geworden.

Met de Samsung Galaxy Note 10.1 verras je ook de moeilijkste mensen, omdat dit apparaat onder anderen de mogelijkheid biedt, internet met WiFi / 3G te krijgen, zodat je overall ongestoord kunt surfen.

Heb je informaties over het weer nodig, wil je een hotel boeken, winkel tijden bekijken of het verkeer op weg weten, dat kann nu allemaal heel makkelijk en handig dankzij je Samsung Galaxy.

Met de 16 GB geheugen dankij de flashgeheugenkaart kun je alle foto’s, video’s en bilden upoloaden die je wilt, en altijd bij je houden, zonder dat je alles iedere keer op een externe harddisk moet zetten.

De Samsung Galaxy Note 10.1 heeft een HSPA+ 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz en een modem met een maximale snelheid van HSPDA 21 Mbps / HSUPA 5,76 Mbps.

Dit tablet van Samsumg is maar een klein apparaje maar dan van de hoogste technologie voorzien. Je kunt deze hooge technologie nu heel handig in je broekzak houden, dankzij een gewicht van maar liefts 607g, en overaal meenemen om niks belanrijks te missen van wat je ziet, omdat je met de hoogtechnologische kamera foto’s en video’s kunt maken, en overaal goed over geinformeerd zijn dankzij internet.

De Samsung Galaxy Note 10.1 in de witte versie is een onmissbaar apparaat, die ook een chique cadeau kan worden, dankzij de kleur die al helemaal in de technologische mode is.

Koop online

Ga terug naar kerstcadeaus