Veel kookplezier met de Scanpan IQ Sauteerpan

Als het over pannen gaat, kunnen en moeten vrouwen heel kieskeurig zijn, omdat het onmisbare gereedschappen in de keuken zijn. De Scanpan IQ Sauteerpan heeft zelfs een gepatenteerd productieproces, en heeft aan meerdere kwaliteitscontroles voldaan.

De “squeeze-cast” technologie, waarmee de pan wordt gemaakt, zorgt ervoor dat vloeibaar gerecycled aluminium in de juiste vorm wordt geperst. Zo heb je de beste dichtheid, zonder risiko dat de pan vervormt.

De IQ Sauteerpan is gegarandeerd PFOA- en PFOSvrij. Het is een ideaal cadeau voor mama, je maakt haar blij en jezelf ook, want je kunt dan van de heerlijkheden smullen, die zij hiermee voor jou kan voorbereiden.

scanpan-iq-sauteerpan

Twee vliegen in een klap dus. De Scanpan IQ Scauteerpan heeft een titaniumlaag die tot 30 000° C wordt verhit, om die aan de kern van de pan zelf te verankeren. De pan is voorzien van een dikke bodem en een antiaanbaklaag, die sterk genoeg is om er metalen keukengereedschap in te kunnen gebruiken.

Met de IQ Sauteerpan wordt ook een metalen plaat meegegoten, zodat de pan in de oven kan tot 260°C, maar ook voor inductie geschikt is. Een IQ Sauteerpan van de Scanpan-serie je moeder kado geven betekend dat zij er talrijke recepten in kan bakken, Het is met z’n 32 cm een grote pan, die ook van deksel voorzien is.

De handgreep van de IQ Sauteerpan heeft een ergonomisch gevormde handgreep, die op een pin wordt geperst en daarom niet los kan komen. De IQ Sauteerpan kun je makkelijk in de vaatwasmachine wassen.

Wanneer je deze IQ Sauteerpan van Scannpan bestelt, krijg je ook een passend deksel en een jaar Carry-in-garantie erbij. Koken wordt dus een vrolijk feestje met de IQ Sauteerpan, een moment dat moeder en kind samen kunnen delen, en het is een makkie dankzij de antiaanbaklaag, die het aanbakken en verbranden van eten voorkomt, en door de vele kookmogelijkheden die de pan biedt.

Koop online

Ga terug naar moeder cadeau's