Als een topchef koken met de Solis Master Chef Blender

Alle kookliefhebbers weten heel goed dat goed kookgereedschap in de keuken onmisbaar is. Je hebt echt goede keukenhulpen nodig om de beste gerechten te kunnen koken.

De professionele Solis Master Chef Blender Type 834 is zo’n apparaat. Hij heeft een motorvermogen van 1500 watt, en een mes- en komsysteem die voor de beste resultaten in weinig tijd zorgt.

Dus, heb je familieleden of vrienden die gaan trouwen, dan heb je hier een ideaal huwelijks cadeau. De Solis Master Chef Blender is een keukenhulp die het blenden makkelijker maakt, omdat je uit verschillende programmas’s kunt kiezen, die allemaal gemakkelijk te gebruiken zijn, dankzij de verlichte toptoetsen.

solis-master-chef-blender

De flexibele blenderdeksel heeft een pull ring, die ervoor zorgt, dat je de deksel altijd makkelijk van de kom kan nemen. Bovendien zit in de deksel een uitneembare maatbeker zodat je al mixend nog verdere ingredienten kunt toevoegen aan je smoothie of taartbeslag.

De blenderkan heeft een inhoud van 2 l voor vast of vloeibare levensmiddelen. Hij is van policaronaat gemaakt, zodat hij licht is in gewicht, wat de blender heel handzaam maakt.

De bruid zal dankbaar zijn met dit apparaat, zowel als ze al een ervaren kok is of nog in de kinderschoenen staat. De Solis Master Chef blender is van Aluminium en RVS en is voorzien van een ijscruisher en een pulsenstand waarmee je uit drie verschillende standen kunt kiezen, afhankelijk van het recept en het ingredient.

Deze blender, waarop je twee jaar garantie hebt, is letterlijk een keukenhulp, die je helpt met het slagen van talrijke verschillende recepten. De Master Chef producten worden zo ontworpen dat het in gebruik zo handig mogelijk is, tot in de kleinste details, zoals bijv. de verlichte toetsen en de automatische timer.

Een top kokgereedschap als de Solis Master Chef blender is bovendien ook een toestel, dat de keuken een professioneel tintje geeft en waarmee je gerust en gemakkelijk in weinig tijd een diner voor vrienden en/of familie kunt samenstellen.

Koop online

Ga terug naar cadeau huwelijk

De Rosenthal Andy Warhol Empire vaas als origineel foto kado

Bent u al een tijd op zoek naar iets om op die ene lege plek te zetten? Heeft u een hoek in de kamer die eigenlijk vraagt om een leuk detail? Misschien is een mooie vaas de oplossing.

Nieuw is de vaas van de Andy Warhol Empire collectie. Hij is 25,40 cm hoog en heeft een strakke vorm. Op de vaas is een zwart/wit foto van het Empire State Building afgedrukt.

rosenthal-andy-warhol-empire-vaas

De vaas is gemaakt in Duitsland van het bekende Rosenthal porselein. Het is ook een origineel foto kado waar u iemand zeker plezier mee doet. Deze vaas past in elk interieur van modern tot klassiek.

Hij kan natuurlijk gebruikt worden om bloemen in te zetten, maar zonder bloemen kunt u het ook gewoon als kunststuk neerzetten. Misschien is het ook een leuk idee voor onder de boom of met sinterklaas.

Een bloemenvaas voor uw dochter of vriendin, dat is een item dat altijd te pas komt. Om de vaas mooi te houden kunt u hem beter niet in de vaatwasser doen. Het beste is om hem met de hand te wassen.

Door het fijne materiaal is het snel schoon te krijgen. Als u beslist om uzelf of iemand anders de vaas kado te doen krijgt u het thuis gestuurd in een luxe Warhol geschenkdoos.

Als u hem dus weg wilt geven hoeft u er niets aan te doen. U bent gelijk helemaal klaar. De Rosenthal Andy Warhol Empire vaas is van een eenvoudig ontwerp van duitse makelarij dus u bent verzekert van een degelijk stuk werk.

De naam is een al garantie van beste kwaliteit. Het geeft uw kamer net die opkikker waar het om vraagt. Met bloemen, die zich in deze vaas heel goed laten schikken wordt ieder kamer vrolijk en kleurijk. Zonder bloemen geeft het de kamer net dàt wat stijl geeft aan een ruimte.

Koop online

Ga terug naar foto kado

Fischer Prince Luv U Zoo Jumperoo

Fischer Prince Luv U Zoo Jumperoo

Maisto R/C Rock Crawler

Maisto R/C Rock Crawler

Walkera Quadcopter

Walkera Quadcopter

Guardian Angel Charme

Guardian Angel Charme