Speed Bike fitnessfiets, zowelvoor training alsvoorde pret

Regendag en al een paar dagen niet buiten op de fiets kunnen trainen? Zin om te sporten maar toch liever niet naar de sportschool? Met deze Speed Bike fitnessfiets kun je optimaal je belangrijkste spiergroepen trainen, zoals kuit-, bovenbeen- , bil-, buik- en onderrugspieren.

De fiets is voorzien van een 16 kg vliegwiel en op het frame zit een knop waarmee je de weerstand kunt verhogen of verlagen. Een geschikt cadeau voor hem dus, want de gebruiker kan zelf bepalen of hij een berg wil beklimmen of liever op het platteland wil racen.

Een vriend, partner of collega zal hier echt enthousiast over zijn. De fiets is voorzien van een computerweergave, die snelheid, tijd en de gefietste afstand meet. Bovendien wordt het calorieverbruik berekend.

speed-bike-fitnessfiets

En niet te vergeten de hartslag: dankzij de hartslagmeting via sensoren kun je op het display, dat op het stuur van de spinbike zit, je hartslag controleren om je training het beste in te delen en je gezondheid en trainingsniveau onder controle te houden.

Dan pas kun je kiezen of je voor een pittige intervaltraining of een snelle race klaar bent of toch maar liever even wat beweging op een rustig tempo, misschien met leuke muziek van je MP3 speler.

Ontzettend belangrijk tijdens het fietsen is comfort: daarom is het zadel in vier standen in zowel in hoogte als in stuurafstand verstelbaar. Voor de allerbeste houding is ook het stuur, dat van foam is voorzien, verstelbaar.

Op de pedalen zitten toeclips, die je strak om je voet kunt doen, zodat je veilig met gewone gymschoenen kunt fietsen. Het maximale gewicht van de gebruiker is 120 kg.

Het apparaat is verrijdbaar, zodat je het na het gebruik gewoon weg kunt zetten. Kracht en duurtraining worden met de Speed Bike fitnessfiets nooit saai, want je kunt alle posities van een normale spinningles nemen: staan, zitten, jumping, running… Je hoeft maar je favoriete muziek op te zetten en je zult zien dat je benen vanzelf doortrappen!

Koop online

Ga terug naar cadeaus voor hem

Angel Charme cadeau voor een onvergetelijk moment

guardian-angel-charme

De geboorte van een kind is altijd een mooie gebeurtenis, en zeker als alles goed is gegaan en het kindje gezond is geeft dat reden tot vreugde. De eerste weken zijn een drukte van jewel en de ouders moeten nog wennen aan het nieuwe gezinslid, vooral als het het eerste kindje is geeft dat een enorme verandering in het ritme van het leven van de jonge ouders.

Als het gezin godsdienstig is, zullen ze ook het kindje willen laten dopen, dit vraagt dus om een doopcadeau. De familie en vrienden die zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, zullen dan graag iets willen geven.

Een speciaal cadeau, wat herinnert aan dit moment. Er is een armbandje wat echt geschikt is voor deze mooie gebeurtenis. Het is de Guardian Angel Charme, Swiss made dus gegarandeerd goede kwaliteit. Het is gemaakt van gepolijst zilver.

guardian-angel-charme2

Het Guardian Angel Charme armbandje heeft kleine schakeltjes en het heeft een plaatje waar de naam van het babietje in gegraveerd kan worden. En om het voor een doopcadeau nog specialer te maken kan er een klein bedeltje in de vorm van een engeltje aangehangen worden.

Dit engeltje is 12 mm groot en ook van gepolijst zilver. Armbandje met engeltje kost 99,- euro. Het ingraveren van de naam of wellicht iets anders persoonlijks, wat mogelijk is tot 15 letters, kost 10,- euro.

Het ingraveren kan zowel op de voorkant als op de achterkant van het plaatje. Voor op de achterkant zijn de kosten ook 10,- euro. Voor een moment zo mooi als de doop van een kindje hoort een speciaal cadeau.

Iets wat blijvend is en een sieraad is voor altijd. Dus met zo’n mooi cadeau als het Guardian Angel Charme armbandje zal de dag van de doop een onvergetelijke dag worden en u als gever zal in de herinnering blijven van de ouders en het kindje.

Koop online

Ga terug naar doopcadeau

daniela farah ring

daniela farah ring

maroo awanui beschermhoes

maroo awanui beschermhoes

helicopter spy cam

helicopter spy cam

t-mobile prepaid standard

t-mobile prepaid standard