Bellen op z’n voordeligst met T-Mobile PrePaid Bonus

De Ipad is tegenwordig de beste manier om je zaken te doen, je kunt deze inderdaad echt overall meenemen en gebruiken. Daarom heeft Tmobile speciaal voor jouw de T-Mobile Prepaid Standard aanbieding op bord gelecht.

Hiermee kun je zonder mobiel abonnement bellen en sms-en, en natuurlijk ook internetten. Als je voor de T-Mobile Prepaid Standard kiest, krijg je een nieuwe prepaid telefoon, zonder vaste lasten te moeten betalen.

Bovendien, als je de PrePaid Standard bestelt, kun je, wanneer je het toestel ontvangt, ervoor kiezen om de Prepaid Standaard naar PrePaid Bonus Sms om te zetten. Dit is dus een ideaal 18 jaar cadeau, want jongere mensen vinden sms-en vaak beter als bellen en met deze aanbieding krijgt de gegevene dan 300 sms’jes gratis per maand, wanneer hij het minimaal met 10€ per maand opwardeert.

t-mobile-prepaid-standard

Bovendien worden door Prepaid Bonus extra voordelige tarieven aangeboden, bijv. als je naar een vaste telefoon belt, is de standaard tarief 0,35 €, maar met de Bonus Sms betaal je maar slechts 0,29 €.

Als je naar mobiel belt, betaal je 0,35 € met de Satandaard en 0,29€ met de Bonus Sms en sms-en kost 0,23 € met de Standaard en 0,12 met de Bonus tarief. Als laatste, de voicemail, die met de standaard tarief 0,35€ kost en maar 0,29 € met de Bonus Sms tarief.

Al deze tarieven zijn inclusief btw en bij bijde tarievenplanen geldt dat je per seconde betaald, met een minimum tijd van één minuut. Je kunt jouw eigen toestel kiezen, bijv. de Iphone 4S 64GB, die in het wit en in het zwart verkrijgbaar is.

Dit toestel is het top voor elke technologie-freak, hij heeft uiterraad alles wat een jonge/meisje bij zich nodig heeft als hij/zij onderweg is, maar ook thuis. Hoge kwalitijts touchscreen, kamera en bevegingssensor.

Bovendien kun je al je afspraken goed herinneren met de agenda, het alarm en de kalender. Alle fotos kunnen makkelij met de image weer terug gezien worden en je kunt ze modificieren.

Met de Iphone kun je natuurlijk ook muziek luistern en internetten. Wanneer je voor de PrePaid Standar tarief kiest, krijg je de Apple iPhone 4S 64GB voor maar liefsts 809,00 €. Een kans, die je zeker niet kunt verliezen wanneer je een geschickt kado voor een 18de verjaardag wild maken.

Koop online

Ga terug naar 18 jaar cadeaus

excellent ondernemen met nlp

excellent ondernemen met nlp

wekkerradio voor ipod iphone

wekkerradio voor ipod iphone

ocz vertex interne ssd

ocz vertex interne ssd

lulu tights

lulu tights

hello kitty emmersetje op trolley

hello kitty emmersetje op trolley