Een Teague Pendant Necklace als schitterend cadeau

Het is nooit makkelijk om een cadeau voor iemand te kiezen, zeker niet tegenwoordig, als iedereen al alles heeft. Daarom is de Teague Pendant Necklace perfekt, als je iemand wilt verrassen.

Deze ketting is deel van de Teague collectie, met o.a. de Teague Bangle e de Teague Ring. De halsketting is geïnspireert op Art Deco, als je dus originele geschenken wilt geven, heb je hier de oplossing.

De ketting is 40cm lang en het is met een magnetische sluiting ontworpen, zodat-ie heel makkelijk te sluiten is en daarintegen niet per ongeluk los kan gaan. De Teague Pendant Necklace heeft een prachtige geelkopere hanger, die met veel mooi veredelt glas gedekoreerd is.

teague-pendant-necklace

De warmte die deze necklace uitstraalt, zorgt ervoor dat iedere vrouw zich stoer en ook elegant voelt. De ketting, waar de bewerkte hanger aanhangt, is van verguld goud of hermatite gemaakt, wat dit sierraad echt waarde geeft.

Vrouwen houden van glimmende sierraden, en de Teague Pendant Necklace is een echte blikvanger, die iedere vrouw doet schitteren. En je hoeft je ook geen zorgen te maken voor allergie reacties, omdat alle sierraden uit deze collectie nickel vrij zijn.

Je kunt deze Pendant Necklace uit twee kleur varianten kiezen: de gunmetal, met een stoere zwarte hanger, en de brass versie, een lichtere mildere kleur, die voor een romantische tik zorgt.

Je kunt de kleur dus op basis van het karakter van de gegevene kiezen, zodat je een passend cadeau geeft. En leuke hanger om de hals dragen is vaak ook een manier om een simpele outfit af te maken, zeker als het een blikvanger is zoals de halsketting uit de Teague collectie.

Wil je je (harts)vriendin, moeder of goede kollega met een origineel cadeau verrassen, dan is een sierraad zoals de Teague Pendant Necklace een waardvolle optie, waarmee de gegevene zich gewaardeerd voelt.

Koop online

Ga terug naar originele geschenken