Kook gezellig met de Tefal Pierrade Ovation gourmet

Vindt u het ook zo gezellig om met een gezelschap te eten, bijvoorbeeld met een groep vrienden of familie, lekker gezellig in de tuin, dan is de Tefal PR6000 Pierrade

Ovation gourmet echt iets voor u. Dit elektrische gourmetstel heeft maar liefst acht pannetjes, zodat iedereen z’n eigen hapjes kan combineren en klaarmaken. Een ideaal tip voor iemand die op zoek naar kerstgeschenken is,want met de tefal Pierrada Ovation gourmet bevonder je de gegevene vast en zeker.

Dit is een geschenk, die natuurlijk aan buoten gourmetten doet denken, dus aan warme zomer avonden, maar ’s winters in de woonkamer kan het ook erg gezellig zijn. Bovenop het apparaat is een warmhoud plaat, zodat de gerechten ook nog langer warm blijven.

tefal-pierrade-ovation-gourmet

Het heeft een energie gebruik (potentie) van 1100 Watt. Dus er kan veel tegelijk op gebakken worden. Voor een vegetarische avond, of juist met lekkere stukjes vlees, op dit gourmetstel kun je klaarmaken wat je wilt.

Er is gebruik gemaakt van materiaal van de beste kwaliteit, zoals u gewend bent van Tefal. Als het toestel eenmaal warm is kan het voedsel in snel tempo gebakken worden, dus u hoeft geen lange tijd te wachten voordat uw hapje gaar is.

Het toestel is makkelijk te onderhouden en bakt niet aan, dit is erg handg, vooral als je gasten hebt, en je net iets te lang met hun blijft kletsen, en je gerecht op het vuur vergeet. Het snoer is lang genoeg om lekker in de tuin te zitten, of om het apparaat gewoon op de handigste plek te plaatsen.

Dankzij de acht pannetjes, kan iedere gast z’n eigen maaltijd kiezen en samenstellen. Zijn er bijvoorbeeld vegetarier, dan kunnen zij gewoon groenten en andere lekkernijen koken, terwijl de andere gasten een heerlijk vlees- of visgerecht samenstellen. De Tefal Pierrade Ovation gourmet is het gezelligste manier om te koken.

Koop online

Ga terug naar kerstcadeaus

Lisa Broek Brax Raphaela

Lisa Broek Brax Raphaela

Mydays duikcursus

Mydays duikcursus

Vivienne Eastwood bas-relief oorbellen

Vivienne Eastwood bas-relief oorbellen

Manon Stripe Floral Boatneck Top

Manon Stripe Floral Boatneck Top