Trenchcoat: stoer voor de elegante en sportieve vrouw

Op zoek naar een vrouwen cadeau? De Trenchcoat van Bon’a Parte is een echt stoer model,die uit de nieuwste collectie komt.Deze jas is ideaal voor het hele jaar en staat bij elke vrouw super.

De Trenchcoat is geheel gevoerd,zodat de gegevene bij kou u zeker zal bedanken! Dit model heeft een gangbare pasvorm en opgestikte klepzakken met plooitjes. De stoere ceintuur in de taille is afneembaar, zodat je op het moment kunt kiezen, of je hem wel of liever niet om doet: voor iedere gelegenheidheb je dus een andere look, met dezelfde jas!

Het schouderstuk heeft een knoop aan de achterkant. De voorgewassen twill kwaliteit zorgt voor een super casual look. Dezetwill kwaliteit is 100% katoen, dus u kunt deTrenchcoat rustig op 40 graden wassen.

trenchcoat

Met ons handige schema, is het bepalen van de maat ook erg makkelijk: je hoeft maar de maat en de bijhorende lengtemaat te weten om een model uit te kunnen zoeken, die de gegevene als gegoten staat.

De maten gaan van 34 tot en met 54 en de lengte van 94 tot en met 88. De lengemaat wordt gemeten in een rechte lijn van het hoogste punt op de schouder tot de onderkant van de rug.

Warm, handig en stoer zijn de keywords voor deze dames jas, en door deze Trenchcoat als cadeau aan je vrouw, partner, vriendin, moeder of collega te geven, slaag je zeker, want de gegevene zal in de kou zeker aan jou denken.

Bovendien is dit model sportief en elegant tegelijk, zodat ie voor iedere dag en elke gelegenheid geschikt is, want het is tot in de kleinste details goed overdacht. Hij is dus prima tijdens een wandeling of om boodschappen te doen, maar ook voor naar kantoor, een feest of een andere belangrijke gelegenheid.

Een kado, waar je dus elke vrouw blij mee maakt: zowel de sportieve als de elegante. Daarom is dit zeker een welkom kado voor elke vrouw, die je echt wilt verrassen.

Koop online

Ga terug naar vrouwen cadeaus

Home entertainment in je eigen kamer dankzij de Samsung ES7000

Om van al je favourite programa’s en van de beste films te kunnen genieten, heeft Samsung een 55” TV ontworpen. Dankzij de LED TV UE5ES7000 kun je inderdaad film’s kijken zoals in de bioscoop, maar dan zittend op de bank in je eigen (woon)kamer. De Samsung LED TV ES7000 is een toestel, dat je klaar voor de toekomst maakt, dankzij de zeer

samsung-55-led-tv

moderne vormgeving en alle opties, die een Smart TV kan bieden. Wanneer je unieke cadeaus moet bedenken, heb je hier de ideale oplossing. De Full HD 3D LED TV van Samsung heft 3 HDMI poorten, 3 USB poorten, een SCART poort, en Ethernet poort en een Common interface plus. Bovendien kun je internet via LAN en WIFI gebruiken. Het beeld is ook hyperscherp, dankzij de 1920 x 1080 pixels bij 800 Hertz. De TV weegt 16400 gram, is 1238,4 x 276,7 x 790,4 mm groot(inklusief voet) en heeft en stromverbruik van 110 W. Met de Samsung ES7000 Slim LED TV breng je de toekomstige home entertainment in je eigen huis, dankzij de allernieuwste Smart Interaction-functies en de opties, die dit toestel biedt. Zoals de mogelijkheid, de TV via spraak te bedienen, de gezichtsherkening en de bediening via beweging. Mocht dit nog niet genoeg zijn, kun je de Smart Content-functies probeeren, bijv. delen met behulp van Family Story en AllShare Play voor toegang tot andere apparaten voorbereiden. Bovendien kun je met de Smart Evolution-functie elk jaar eenvoudig al je hardware, filmware, software en interface helemaal up-to-date brengen, door een Samsung Evolution Kit te installeren. De TV is natuurlijk milieuvriendelijk, met een energie-efficiëntklasse A en biedt de mogelijkheid Skype, Teletext en de elektronische TV gids te gebruiken. Het is DLNA gecertificeerd en biedt 29 on-screen talen. Het leuke van deze hypermoderne zwarte TV met twee ingebouwde luidsprekers is dat-ie met z’n tijd mee gaat, zo dat je –of de gegevene- kunt blijven genieten van de functies, en de nieuwe opties en mogelijkheden van een splinternieuwe TV ontdekken, zonder dat je deze moet aanschaffen.

Koop online

Ga terug naar unieke cadeaus

new era dwr dog ear houston Astros

new era dwr dog ear houston Astros

camelbak ice queen

camelbak ice queen

solis master chef blender

solis master chef blender

scanpan iq sauteerpan

scanpan iq sauteerpan